2777
2789
عنوان

ینی درد زایمانم‌داره شروع میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم برام دعا کنید آخه کلا دیگه تا پس فردا وقت دارم چهل هفته هم گذشته البته هر چی صلاح خداست د ...

ان‌شاءالله که خیره

نگران نباش 

برات دعا میکنم،ان‌شاءالله زایمان راحتی داشته باشی ❤

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
ممنون گلم برام دعا کنید آخه کلا دیگه تا پس فردا وقت دارم چهل هفته هم گذشته البته هر چی صلاح خداست د ...

استاتر ی چیز میگم بلند شو همین حالا انجام بده

من دو تا زایمان داشتم

برو زیر دوش اب داااااغ کمرتو بگیر زیرش.سعی کن زیاد ب شگمت نخوره

قر بده زیر اب 

بشینو  پاشو

همش بمون زیر اب دااااااااااغ

خیلیییییئییی خوبه

کمکت میکنه زودتر زایمان کنی

♥️💞
ینی میشه جزو همین دسته باشم؟ از بندگان برگزیده ی خدا😂

مامان من جزو همین دسته بوده😂😂

مامان و خاله‌هات خوش‌‌زا بودن؟

اگر آره که احتمالا به اونا کشیدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
مامان من جزو همین دسته بوده😂😂 مامان و خاله‌هات خوش‌‌زا بودن؟ اگر آره که احتمالا به اونا کشیدی

خاله ندارم فقط مامانم زایماناش سه چهار ساعته س

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
استاتر ی چیز میگم بلند شو همین حالا انجام بده من دو تا زایمان داشتم برو زیر دوش اب داااااغ کمرت ...

شوهرم خوابه هول میکنه😂

مجبورم بذارم بیدار بشه

من تو 34هفته سرفه کردم زایمانم شروع شد 😂سه ساعت بعد زایمان

34که🤦 زوده

من 40هفته ام حس میکنم زوده😂

استاتر ی چیز میگم بلند شو همین حالا انجام بده من دو تا زایمان داشتم برو زیر دوش اب داااااغ کمرت ...

انقدم استرسیه بیشتر آدمو هول میکنه آدم فکر میکنه چخبره 

اره زودرس شد 10 روز ان ای سی یو مون

ولی خب بازم بسلامتی زایمانت خیلی کوتاه بوده خوشا به احوالت

زایمان زودرس روندش زوده دیگه

مال من دیر رسه🤦

مال من پری 2فروردین ان تی 5فروردین زده دکترمم 4زده

امروز 3هستش که اینجوری شدم😂

اصلا زود نرو محیط اونجا غقط میترسی

بزار فاصله دردات بشه بشه پنج دقیقه

ولی حواست باشه بچت حرکت داشته باشه ها 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

تا میتونی هم چیزی بخور

مثل کباب و ابمیوه و خرما

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍