2777
2789
عنوان

قد 160

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 33 پست

کوتاه نیستی تو میانگین قد خانمای ایرانی متوسطی غصه هم نخور خودتو اونجور که هستی دوس داشته باش آدما با تفاوت هاشون قشنگن الانم توی سن رشدیت ممکنه بازم قد بکشین 

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلند میشی  ما یک فامیل داشتیم ۸ سالگی پریود شد با قد (درست یادم نیست یه چیز بین ۱۵۰ تا ۱۶۵ بود ...

امیدوارم همینطور باسه عزیزم مرسی من فکر میکنم همین 5 سانت هم زیادی بهم لطف شده 

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)  هانا بیکر 🔥💔
منم 160 هستم به نظرم واسه ی دختر خیلیم قد خوبه دختر 170 با پاشنه 10 سانت میشه 180 و جالب نیس ولی 160 ...

چشم گلی مرسی 

نه کمتر میشه نه توقف  ورزش کششی کن وزنت نزار بالا بره کلسیم و روی بخور

مرسی فدات 

امیدوارم همینطور باسه عزیزم مرسی من فکر میکنم همین 5 سانت هم زیادی بهم لطف شده 

😅😅نه نه بلند میشی 

منم خودم ده سالگی پریود شدم 

۱۶۰ و کمتر باید بوده باشم(یادم نیست ولی همین حدودا بوده)

الان ۱۸ سالمه ۱۷۰ و میدونم که بازم بلند میشم

.
کوتاه نیستی تو میانگین قد خانمای ایرانی متوسطی غصه هم نخور خودتو اونجور که هستی دوس داشته باش آدما ب ...

مرسی عزیز دلم درست میگی 

چراااااا من که درختم رفیق فابم ۱۵۵ هر قدی قشنگی های خودشو داره چرا خودتو با بقیه مقایسه میکنی 

درسته 

ب نظر من ژنتیک خیلی مهمه.نگاه کن خانوادت چه قدی دارن.من و دخترداییم دقیقا همسنیم‌.یعنی حتی یه روز دنیا اومدیم .اون الان قدش صدو هشتاد وپنج هست من صدو پنجا و‌چهار.. و یه سن هم تقریبا پریود شدیم.

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
😅😅نه نه بلند میشی  منم خودم ده سالگی پریود شدم  ۱۶۰ و کمتر باید بوده باشم(یادم نیست ول ...

خیلیم عالی عزیزم مرسی بابت دلگرمیت 

ب نظر من ژنتیک خیلی مهمه.نگاه کن خانوادت چه قدی دارن.من و دخترداییم دقیقا همسنیم‌.یعنی حتی یه روز دن ...

بابام 175... مامانم 160.... خاله هام هم همه 160.... عمه هام دور و برای 170

چشم گلی مرسی 

آفرین❤ الان خیلی از آدمای معروف قدشون کوتاه تر از شماس مثل امیلیا کلارک آریانا گرانده شکیرا و ... اما اعتماد بنفس دارن 

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
آفرین❤ الان خیلی از آدمای معروف قدشون کوتاه تر از شماس مثل امیلیا کلارک آریانا گرانده شکیرا و ... ام ...

درسته عزیزم دقت نکرده بودم 😂👩‍❤️‍💋‍👩