2777
2789
@fwtx    x بیاااا اگه بیداری

بیدارم😍

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان قبله کدوم وره سجده بجا بیارم؟😂❤

الان رو سجده نرو اجالتا🤣🤣

از عکس جا میمونی🤣🤣💙

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
خدایی منم میخواستم همین کارو بکنم😅😅😅😂😂

زدم 

اگه شبیه اون نباشه 

کار ب فحاشی می‌کشه 

از من گفتن بود😂😂😂

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

بزار اسی یکی منو لایک کنهههه😑😂

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
خدایی منم میخواستم همین کارو بکنم😅😅😅😂😂

عکس کاربری نی نی یار ۵

یه دختره چشم رنگی بود اونه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤