2777
2789
عنوان

اقایون سایت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 52 پست
@نی_نی_یار_شب    مسخره بازیا چیه

سلام خوبین؟ خیلی وقته نبودین تو تاپیک ها ندیدمتون

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
@fwtx   بيا😐

منه بدبخت😑

استارتر  ابروم رفت😕😶

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بودم ناراحت میشدم با اینکه جنبم خیلی بالاست

بى جنبه اى ديگع😐

مخاطب_خاص😜# خداى جنبه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بنده خدا

🤕🤕

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
منه بدبخت😑 استارتر  ابروم رفت😕😶

خب چند سالته حالا😈

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
داداش چرا همه جا نی نی یار و صدا میکنی؟

با استارتر تاپیکایی که شعور  مخاطب رو زیر سوال میبرن بایدبرخورد بشه.بنده هم غیر از دو سه تاپیک که رسیدگی نی نی یار ضروری بوده جایی نی نی یار تگ نکردم.

هووووی  به رفیق من چه کار داری تو🤣🤣 خودم شوهرش میدم😆 @fwtx   بیاااااا اینا میخان ب ...

یکی منو قایم کنه من شوهر نمیخوام من هنوز هزارتا امیدو ارزو دارم  

خب چند سالته حالا😈

۱۸

با استارتر تاپیکایی که شعور  مخاطب رو زیر سوال میبرن بایر برخورد بشه.بنده هم غیر از دو سه تاپیک ...

این تاپیکا جنبه ی فان داره 

ناراحتت میکنه از تاپیک برو بیرون خب 

چه کاریه آخه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

نه اخه این اصلا به جنبه ربطی نداره شوخی خرکیه😂😂😂

شوخى خركى دوس😈

شیماااااااا😐😐😐

جوووونم😐

نگيرمش؟؟؟