2777
2789
عنوان

من امشب ناراحتم +عکس

274 بازدید | 15 پست

بچه ام بی نهایت اذیتم کرد 

جو خونه ناآروم بود 

یه تاپیک زدم چندتا غلط املایی داشت، اصلا توجهی نکردم چی دارم مینویسم چون به شدت ناراحت بودم 

حتی یبار هم نخوندم ببینم چی نوشتم اصلا... چون فقط میخواستم بروز بدم بلکه ینفر بیاد یچیز خوب بگه ،همین

اونوقت یه کاربری اومده گغته " شما اول برو سواد یاد بگیر بعد بیا به ما درس زندگی بده" 

یکی دیگه گفت " چقدر حساسی،این چیزا از رو تنفر نیست لابد هنوز مادر نشدی" 

یکی دیگه گفت " دیگه چیزی نبود براش غصه بخوری، گیر دادی به این چیزا؟!" 

💔 

بدم میاد از سایتی که موقعی که باید به درد بخوره ، به درد نمیخوره 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

میخواستم عکس اسکرین شات بذارم از حرفای اونا، دیگه نقل قول کردم عکس نذاشتم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجا جای درد دل نیست بیشتر رو زخمت نمک میپاشن تا مرهم باشن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

درمورد غلط املایی حق داری منم بدم میاد هی گیر الکی میدن خب اشتباه تایپی پیش میاد دیگه. حالا نمیخوان بفهمن.

فکرکنم منظورت از اونی که گفت گیر دادی به این چیزا و حرص نخور من بودم من بخاطر خودت گفتم تو جملم از عزیزم و ایناهم استفاده کردم که متوجه بشی لحنم بد نبوده. خواستم بهش فکرنکنی ولی تو برعکس متوجه شدی.

بعدم اینکه تو تاپیکت نگفتی جو خونه بده و ناراحتی فقط به اون موضوع اشاره کردی.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

جان دلم منم دوتا بچه دارم حال ‌شماروخوب متوجه میشم بعضیاهم مادرنشدن ولی ازمادرمهربونترن واینکه بعضی موقع ها من ازشدت فشارتربیت بچه ونگهداریشون گریم میگیره وعصبی میشم آجی سخته واقعا میدونم

واقعا حساسی 

این همه کامنت برات گذاشتن بعد اومدی منفی ها رو گلچین کردی و ناراحت شدی ؟؟😐

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

واقعا حساسی  این همه کامنت برات گذاشتن بعد اومدی منفی ها رو گلچین کردی و ناراحت شدی ؟؟😐

موافقم،تازه منفی هم نبودن

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
درمورد غلط املایی حق داری منم بدم میاد هی گیر الکی میدن خب اشتباه تایپی پیش میاد دیگه. حالا نمیخوان ...

آفرین به شجاعتتون آدم تومجازی حالتهای صورت ولحن طرفو نمیبینه اکثرا قضاوت اشتباه میکنه بعضیا واقعا منظورندارن وازسردلسوزی وکنجکاوی یه حرف میزنن ولی قلمشون کمکشون نمیده تونوشتاراشتباه پیش میاد منم برام پیش اومده 

آفرین به شجاعتتون آدم تومجازی حالتهای صورت ولحن طرفو نمیبینه اکثرا قضاوت اشتباه میکنه بعضیا واقعا من ...

کاملا درست میگید👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

درمورد غلط املایی حق داری منم بدم میاد هی گیر الکی میدن خب اشتباه تایپی پیش میاد دیگه. حالا نمیخوان ...

عزیزم دیشب حالم خیلی بد بود، من بدجور همه چی رو متوجه میشدم ،ازت معذرت میخوام ❤️😉💐 

عزیزم دیشب حالم خیلی بد بود، من بدجور همه چی رو متوجه میشدم ،ازت معذرت میخوام ❤️😉💐 

این چه حرفیه قشنگم فدای سرت😘❤

انشالله همیشه خوب و سرحال و شاد باشی🤲❤