2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای چی میایید اینجاعضو میشید چی می‌خوایید چرا اینجام از دستتون راحت نیستیم چرا اینارو نمیندازن از ا ...

خانوم چرا عصاب ندارین من مجبور نیستم جنسیتمو به شما ثابت کنم یکم احترام همو نگه داریم لطفا

اکثرا شون دنبال رابطه هستن چون عقلشون به جای تو کلشون جای دیگه هستش    و درکی ندارن

نه همه اینطور نیستن مثل اینه من بگم چرا همه دخترا دنبال پولن ! مرسی که شما درک دارید

من دلیرم ..🌸 لحظه به لحظه زندگیمو عریان زندگی می کنم من از این نظر که تمام وابستگی هایم را دور ریخته ام عریان زندگی می کنم . من ...شهرم را ...جنسیتم را ... خانواده ام را ....ظاهرم را  و...کنار گذاشته ام و به درون اعماق زندگی رفته ام.خودم را با تمام انسانها برابر می دانم و از تمام تقدیرات خداوند راضیم. در تلاشم مسیر درست زندگیم را پیدا کنم دنبال یافتن مسیرم از طریق دروس دانشگاهی نیستم در دوران تحصیل بیشتر با فرمول ها ریاضی و فیزیک و ...سرکار داشتم و با اینکه ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران رو دارم روحم سیراب نشد و ادامه ندادم. من از نتایج تلاشهایم عریانم و نتایج را به خداوند سپرده ام. مثال من مانند درختی است که همه به سمتش سنگ پرتاب می کنند و من پاسخشان را با میوه های شیرین می دهم...🌸
2790
2778
2791
2779
2792