2777
2789
عنوان

پهن شدن ابرو /میکرو/فیبروز

| مشاهده متن کامل بحث + 4823 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فيبروز شما چقدر دوام داشت ؟؟  آرايشگر به من گفت يكسال ميمونه خوبه اينقدر ??

برای من گفت ۶ماه خوب میمونه بایکبارترمیم اولیه ... ولی من یک سال ونیمه فیبروز کردم ارایشگره خودشم میبینه میگه پوستت خوب رنگ ونگهداشته زیاد کمرنگ نشده من دیگه ترمیم نرفتم خوشم نیومد زیاد ...یک سال خوبه  

واقعا درد نداره؟ من خیلی از دردش میترسم

نه دردنداره باورکن یه بیحسی میزنن مثل کرم هست ۲۰دیقه بعد شروع میکنن خیلی کم در حد کشیده شدن تیغ رو پوستت حس میکنی  اگه دیدی درد داری میگی دوباره بیحسی میزنن برات 

حالتش طبیعی میشه؟؟چون من شنیدم حالتش خوب نمیشه

اره خییییلی قشنگ وطبیعی میشه البته بستگی به مدل صورت ابروبکاری قشنگ میشه بعضیا خیلی پهن وبلند میکارن، دوماه اول هنوز اونقدر خوب نیس یه دوره میریزه ولی دوباره درمیاد ولی خیلی زود بلند میشه باید تند تند کوتاه کنی  

نه دردنداره باورکن یه بیحسی میزنن مثل کرم هست ۲۰دیقه بعد شروع میکنن خیلی کم در حد کشیده شدن تیغ رو پ ...

مرسی چون سفیدم و چشمام رنگیه فکر کنم بهم بیاد.ولی خیلی بیش از حد پهن نمیخوام

مرسی چون سفیدم و چشمام رنگیه فکر کنم بهم بیاد.ولی خیلی بیش از حد پهن نمیخوام

خب یه رنگ قشنگ انتخاب کن خیلی تیره نکن رنگ موهات بوره؟ همرنگ موهات انجام بده خیلی قشنگ میشه ولی حتما کارش خوب باشه تابه تانشه ابروهات