2777
2789
عنوان

قشنگه؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش قبلیم سورمه ای بوداز رنگ تیره خسته شدم روشن گرفتم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

مبارکت باشه

فقط خیلی روشنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من طرح فرش خودمو دوست دارم 

تقریبا شبیه فرش قبلیمه الان دخترم عکسشو میفرسته سورمه ایه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
خیلی دلگیر نیست؟ من همینو سفیدشو دارم 😁

سرمه ای دوست دارم

گرچه کرمش خیلی زیبا بود اما عقل حکم میکرد سرمه ای بخرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مبارکت باشه فقط خیلی روشنه

مرسی عزیزم😍

فرش قبلیم

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    
اره قشنگه مبارکه 

ممنون گلم😍

فرش قبلیم سورمه ای بوداز رنگ تیره خسته شدم روشن گرفتم

مبارك باشه قشنگه😍

من فرش قبلیم روشن بود الان تیره گرفتم راحتم چون با بچه كوچك فرش تیره راحتتره 

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...