2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 41 پست
چرا تنها بیات، وقتی خانواده اش در جریانن، اینا همه بهونه س

چبدونم. میگم بگو مامانت به مامانم زنگ بزنه حرف بزنن میگه مامانم زنگ بزنه دعوا میشه نمیتونه خوب صحبت کنه

دلم فقط آرامش میخواد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چبدونم. میگم بگو مامانت به مامانم زنگ بزنه حرف بزنن میگه مامانم زنگ بزنه دعوا میشه نمیتونه خوب صحبت ...

آخرش که چی، باید وقت خواستگاری بگیره یا نه؟ مادرش مگه مشکل داره، که نگران جواب منفی بگیره

😐🤷🏻‍♀️
دوس شدم فکرم فعلا به ازدواج نیست سنتی نبود یهو دیدمش هر روز یجوری باهم حرف میزدیم هنوزم مثل اولین رو ...

خوش بحالتون من والا اصلا با کسیم نبودم تعریف نمیکنم ولی پاکم چیزی تو دلم نیست نمیدونم چی میخاد واقعا از نظر قیافه و هیکلم ک تعریف نباشه عالیم اخلاقمم ک توبه تحصیلکردم ک هستم خونوادمم ک تحصزلکردن. چی بگم دیگه

دلم فقط آرامش میخواد... 
آخرش که چی، باید وقت خواستگاری بگیره یا نه؟ مادرش مگه مشکل داره، که نگران جواب منفی بگیره

والا نه ولی مامانش سواد موادش کمه گویا باباشم از کار افتادست من از باباش هیچ وقت نپرسیدم ازش

دلم فقط آرامش میخواد... 
خوش بحالتون من والا اصلا با کسیم نبودم تعریف نمیکنم ولی پاکم چیزی تو دلم نیست نمیدونم چی میخاد واقعا ...

حتما فکرش درگیره توهم زیاد برات مهم نباشه از زندگیت لذت ببر به قول داستانا با اسب سفیدش ی روزی میاد😁

والا نه ولی مامانش سواد موادش کمه گویا باباشم از کار افتادست من از باباش هیچ وقت نپرسیدم ازش

احتمالا فاصله فرهنگی هست که فکر این آقا رو درگیر کرده، 

ولی خب نباید ی جلسه خواستگاری بیات که شرایط هر دو خانواده رو بسنجه، یا اینکه برای بدست آوردن شما تلاش کنه

به نظر من ی مدت پاپیچش نشو ببین ایشون قراره چیکار کنه

😐🤷🏻‍♀️