2777
2789
عنوان

کسی خورشت خوشمزه درست میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 20 پست
کدوم یکی از اینا با برنج خورده میشه؟ قارچ و لوبیاسبز به نظرم خوراک اومدن

همه شون با برنج خوش مزه است، خورشت لوبیا سبز همون طعم لوبیا پلو داره وقتی بریزی رو برنج

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اونافک کنم باذائقه ماسازگارنیستن

آره غذاهای عربی خیلی پرادویه هستن.ولی ترکی به سلیقه ما نزدیکتره.غذاهای جالبی دارن.

غیر خورشتهایی که نوشتی.

من تو مرغ قارچ میریزم خوشمزه ست😂😂😂😂دیگه تا این حد تونستم کمک کنم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قیمه هام به لطف خادمی برای سفره امام حسین ع عالی هست، خورشت قارچ و خورشت کدو رو مثل قیمه درست میک ...

دستورقیمه هاتونو میدین؟دقیق چجوری درست میکنین؟

دستورقیمه هاتونو میدین؟دقیق چجوری درست میکنین؟

گوشت لااقل نفری صد گرم، هرچقدر گوشت ریختی دو برابر پیاز، نصف گوشت لپه، پیاز رو نگینی خرد میکنم تفت میدم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنم آبش که رفت، لپه رو که قبلا خیس کردم و الان آبش رو دور ریختم اضافه میکنم تفت میدم،(اگه لپه طبق تجربه ات دیرپز تر از گوشت هست، جدا بپز، موقع سرو غذا به گوشت و مخلفات اضافه کن) نصف مقدار رب کافی رو با گوشت و پیاز و زرد چوبه تفت میدم آب میریزم اندازه ای که روی گوشت رو بگیره تا گوشت بپزه، مغز هل رو نیم کوب یا آسیاب میکنم به خورشت اضافه میکنم، لیمو عمانی هم سوراخ میکنم با چنگال ميندازم تو خورشت(خیلی کم، برای خودمون یکی، برای هیئت 400 نفری ده تا) ، گاهی هم پودر لیمو، وسط های پخت یه کم دارچین و ادویه خورشت قیمه (مارک گلها خوشمزه است یه عطاری پیدا کردم مال اون عالیه) میریزم تو خورشت و مقدار کافی هم نمک، یه رب آخر، زعفران دم کشیده و یه قاشق گلاب اضافه میکنم، یه پیاز رنده میکنم تفت میدم بقیه رب اضافه میکنم تفت میدم به خورشت اضافه میکنم زیرش خاموش میکنم 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

این خورشت چیه؟خوشمزه میشه؟

اسم خاصی نداره 

منکه عاشقشم

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
2790
2778
2791
2779
2792