بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوشت لااقل نفری صد گرم، هرچقدر گوشت ریختی دو برابر پیاز، نصف گوشت لپه، پیاز رو نگینی خرد میکنم تفت میدم سبک که شد گوشت رو اضافه میکنم آبش که رفت، لپه رو که قبلا خیس کردم و الان آبش رو دور ریختم اضافه میکنم تفت میدم،(اگه لپه طبق تجربه ات دیرپز تر از گوشت هست، جدا بپز، موقع سرو غذا به گوشت و مخلفات اضافه کن) نصف مقدار رب کافی رو با گوشت و پیاز و زرد چوبه تفت میدم آب میریزم اندازه ای که روی گوشت رو بگیره تا گوشت بپزه، مغز هل رو نیم کوب یا آسیاب میکنم به خورشت اضافه میکنم، لیمو عمانی هم سوراخ میکنم با چنگال ميندازم تو خورشت(خیلی کم، برای خودمون یکی، برای هیئت 400 نفری ده تا) ، گاهی هم پودر لیمو، وسط های پخت یه کم دارچین و ادویه خورشت قیمه (مارک گلها خوشمزه است یه عطاری پیدا کردم مال اون عالیه) میریزم تو خورشت و مقدار کافی هم نمک، یه رب آخر، زعفران دم کشیده و یه قاشق گلاب اضافه میکنم، یه پیاز رنده میکنم تفت میدم بقیه رب اضافه میکنم تفت میدم به خورشت اضافه میکنم زیرش خاموش میکنم