2777
2789
عنوان

سلام خانمای‌ مذهبی تورو خدا بیایید خیلی مهمه یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این بحث مال خانمای خرافاتیه خانمای مذهبی عادت به تهمت زدن ندارن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
حالا که بد دل شدی بده به خودش ...

آخه  قبول نمیکنه  دلم رو بدجور شکسته  خیلی ام هزینه کردم انقدر ام مامانم دعوام کرده 😭

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

میگن خرافات هست 

اما به نظرم نپوشش دیگه

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

اینا همش خرافاتههه اصلا دلتو چرکین نکن با این حرفا بخدا همش خرافاته 

بعضیا که میگن چارشنبه سوری نمیدونم لحظه تحویل هرکاری کنی همون میشه من اعتقاد ندارم اینا هم مثل روزای عادی روزن دیگه نگران نباش هیچی نمیشه یه صلوات بفرست چادرتو استفاده کن

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
عزیزم اصلا این حرفها را جدی نگیر فدات شم

اگه من معتاد به یک عمل زشت باشم و سعی بر ترک و توبه داشته باشم و باااز توبه بشکنم امکان بخشش هست؟😔 مبخواستم امسال بی گناه باشه ولی امروز توبه شکستم....

میشه باز توبه کنم و طعم حال خوب رو بچشم؟ 

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم این بحث مال خانمای خرافاتیه خانمای مذهبی عادت به تهمت زدن ندارن 

من تحمت نزدم  !

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
اینا همش خرافاتههه اصلا دلتو چرکین نکن با این حرفا بخدا همش خرافاته  بعضیا که میگن چارشنبه سور ...

چشم ممنون که انقدر مهربونید و نظر دادید 😘😘🤗

اگه دودلی بده بخودش و پولش رو بگیر چون بدون اجازه پوشیده

اگه قبول نکرد هم نپوش چون درآینده اگه نتونی ازدواج کنی یا بمشکل بخوری همیشه اونو مقصر میدونی

درکل من اعتقاد ندارم باین چیزا