2777
2789
عنوان

لوازم قنادی

218 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لطفا بهم کمک کنید تا یک اسم مناسب انتخاب کنم،پیشاپیش ممنونم از همگی😊🌹

گزینه ها فقط چهار تا بود مجبور شدم چهار گزینه بنویسم، گزینه های زیر رو هم در نظر بگیرید:

۵) شاخه نبات

۶) کیمیا

۷) پانیذ

تعداد رای : 17
نظرسنجی
کندو
4
23%
شکرستان
6
35%
گندم
3
17%
قناد باشی
4
23%
Some days i wish go back in life, not to change anything, but to feel a few things twice..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیرینا هم خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شاخه نبات اسم همسر حضرت حافظ شیرازی😍😍

همسرش نبوده گلم معشوقه ش بوده که بهش نرسید

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام استارتر میشه اگه پیاممو دیدی بی زحمت جواب بدی یه سوال ازتون داشتم 🌹

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...