2777
2789
عنوان

کارم اشتباه بود؟قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 69 پست
شوهره هی بهش میگفت تو برو تو جواب نده. گفتم چیه میترسی گندی که زدی بگم.  گفت ناراحتی فردا پس ...

ولی چیزی که فهمیدم اینه خیلی پرو بودن 

اگه صدات گرفته و حالت خوب نیست اشکالی نداره 

مهم اینه توتستی بقیه رو از حریم خودت خارج کنی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دیشب لبریز شد. محض رضای خدا یک شب نرفتن خونه مادر شوهره کلا خونه من پلاس بودن

ببین هیچ وقت نزار اینطوری بشه 

هی حمع کردی ریختی تو خودت 

اعصاب و روانت رو داغون کردی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم ها؟

خوب کاری کردی باید زودتر از اینا بیرونشون میکردی نزار کسی بیاد خونت خودشو صاب خونه بدونه همه رو بنداز بیرون والا

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دیشب لبریز شد. محض رضای خدا یک شب نرفتن خونه مادر شوهره کلا خونه من پلاس بودن

برای چی خونه شما بودن؟ مگه داماده فامیلتونه یا از اول با هم قول و قراری داشتین که حمایتشون کنید؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چرا من تازگیا نصف تاپیک ها رو نمیفهمم؟!

منم نفهمیدم😁

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
فکر میکنم شما میدونید از وسطش گفتم. 

از اول بگو فرزندم 

خواهرشوت نامزد کرد و ...

فکر میکنم شما میدونید از وسطش گفتم. 

چیزی که من متوجه شدم اینه که نامزد خواهر شوهرت گفته شما بی حجاب میگردی شوهرت جمعت کنه در صورتیکه روسری نمیندازی فقط

و اینکه نامزده خودش عکس لختی فرستاده برای دختر جاریتون از اونم عکس همونجوری خواسته

درسته؟

عجب صبری داشتی  من مجرد بودم خواهرم عقد بود شوهرش سه ماه تابستون خونمون میومد من اذیت میشدم 😐

خیلی سخته . تازه خواهر طلبکارم بود.

کونم میسوزه که میگن شوهرت خوبه تو دعاش کردی

پول نداره اخلاقم نداشته باشم میخوام چیکارش کنم

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.