2777
2789
عنوان

دلالی ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 6105 بازدید | 28 پست
اگه میتونستی در مورد قیمت ماشین تو 6 ماه اول سال و هم نیمه دوم ازش میپرسیدی و تو همین تایپک اعلام می ...

شرایط ایران اصن مشخص نیست

باتوجه ب اوراقی ک فروخته شد تورم 4رقمی شاید داشته باشیم دراین حد وضع خراب شع

یا شاید دولت بعدی بتونه سر سامون بده وعض بهتر شه

شاید توافق شه

شاید جنگ شه

هیچچچی مشخص نیست. پولتو ی حای مطمین تر سرمایه گذاری کن

خونه و ماشین و دلار الان امن نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرشوهر من نمایشگاه ماشین داره میگه بعدعید قیمتا میاد پایین 

ولی خرید و فروش ماشین تجربه میخواد 

چون اون کافیه ماشینو نگاه کنه قشنگ متوجه میشه رنگ داره بی رنگه جلوبندیش اوکیه و ...

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
مردای اینجا اگر کار کن بودن وسط چت های زنا نمی چرخیدن 

طرف اطلاعات داشته باشه ربطی به کار کردن یا نکردن طرف نداره نداره
مثلا من در مورد ملک اطلاعات دارم حتما باید تو کار ملک باشم؟!

ببخشید قبلش ازتون اجازه نگرفتم من این فکر الان به سرم اومد و نمایشگاه ماشینم میرم اینجام یه سوالی پر ...

فکر بسیار خوبیه

مطمعن باش اینقد قیمت ماشین ریزش نمی کنه که ضرر کنی

بعدش شما که ده تا ماشین نمی تونی فعلا بخری با یکی دو تا که شروع کنی تجربه و قیمت کار دستت می یاد

البته شوهره من همون پول رو برای دلالی مسکن استفاده کرده خونه های پیش فروش از خاک می خره نصفه کاره می فروشه از هر کدوم ۵۰تومنی دستش می یاد

ملک بهتر از ماشینه همیشه

ولی ماشین هم تجربه خوبیه

موفق باشی

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

واین حرف مربوط به اون دسته خانوما هست که میگن ماشین فروشی مخصوص خانومانیست

لطفا ازپای گازتون فاصله بگیرید وطی واسکاج راکناربزارید یه لحظه برید سایت دیوار تامتوجه شید چقدرخانوم هستن

من خودم انجام میدم چون همسرم نمایشگاه داره

همین میخواستم ورود کنم اما از بابت ریزش قیمت ماشین نگرانم که نکنه بخرم برای خرید و فروش و بعدش ماشین قیمتش بیاد پایین چون میگن ماشین میخواد بیاد پایین

همین میخواستم ورود کنم اما از بابت ریزش قیمت ماشین نگرانم که نکنه بخرم برای خرید و فروش و بعدش ماشین ...

حرف تا عمل خیلیه بازایران لحظه ای هست باید خریدت پایین باشه که اومد پایین ضرری نشی

البته پول قرض ووام خوب نیست گاهی یه ماشین دوماه فروش نمیره

فکر بسیار خوبیه مطمعن باش اینقد قیمت ماشین ریزش نمی کنه که ضرر کنی بعدش شما که ده تا ماشین نمی تون ...

ممنون از نظر و راهنمایی مفیدتون
اره ملک از ماشین خیلی بهتره اما خب سرمایه زیادی هم میخواد
این خونه های پیش فروش از خاک که گفتین الان حدود قیمت ها چقدره و چند تقریبا میخره و کدوم شهر
و نصفه کاره که گفتین تقریبا چه قسمت هایی رو از حونه رو پیش میره و چه مدت طول میکشه

برادرشوهر من نمایشگاه ماشین داره میگه بعدعید قیمتا میاد پایین  ولی خرید و فروش ماشین تجربه میخ ...

ممنونم
فقط نگفتن تا چند درصد نهایت ممکنه پایین تر بیاد

ممنون از نظر و راهنمایی مفیدتون اره ملک از ماشین خیلی بهتره اما خب سرمایه زیادی هم میخواد این خونه ه ...

راستش فقط قزوین رو اطلاع دارم

مثلا شوهرم از خاک متری ۲۰می خره اگه پول نیاز باشه سه ماه بعدش ۲۱ یا ۲۰/۵۰۰ می فروشه

بستگی داره 

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80