2777
2789
عنوان

سوالات زشت دور همی! عاشق شدی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 69 پست
ولی من تو اینستا زیاد مصاحبه های خارجی رو نگاه میکنم اتفاقا خیلی وارد حریم شخصی میشن، چطور میگید اون ...

دقیقا 

خیلی نقدهایی که میشه خنده داره

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا از رختخواب طرف هم خیلی راحت میپرسن. بازم میگم کسی که خوشش نمیاد جواب بده اصلا نمیاد تو اینجور ...

از اون نقش و صحنه ای که بازی کرده می پرسند، احساسش، اضطرابش و مشکلاتش و... از عکسی که برای مجله ای خاص گرفته می پرسند 

ولی کسی کمتر از حریم خصوصی زندگیشون می پرسه

دقیقا  خیلی نقدهایی که میشه خنده داره

منم نوشتم، آزادانه صحبت می کنن، ترسی از بیان بسیاری مسائل ندارن 

ولی کسی راجع به زندگی شخصیشون نمی پرسه، مگر اینکه خودشون بگن!

اگر سوالی بی پرده هم پرسیده میشه مربوط به بازی کردن در نقش و صحنه ای خاص و با بازیگری خاص و... هست

مثل برنامه دور همی نیست که سوال کلیشه ای و آزاردهنده دور همی با اون لحن مسخره همیشه بگه: عاشق شدی؟ چی شد؟

از اون نقش و صحنه ای که بازی کرده می پرسند، احساسش، اضطرابش و مشکلاتش و... از عکسی که برای مجله ای خ ...

نه عزیزم مصاحبه هایی هم هست که‌کاملا از زندگی شخصی میپرسن.همه جای دنیا هست. چون کلا مردم در مورد زندگی شخصی سلبریتی ها کنجکاون

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
منم نوشتم، آزادانه صحبت می کنن، ترسی از بیان بسیاری مسائل ندارن  ولی کسی راجع به زندگی شخصیشون ...

نه اتفاقا میپرسه مجری ازشون،  یا رازهایی از زندگیشون رو فاش میکنن یهو شوکه میشن، خیلی راحت درمورد دوس پسرا یا دوس دختراشون سوال میکنن، و خیلی چیزای شخصی دیگه، 

منم نوشتم، آزادانه صحبت می کنن، ترسی از بیان بسیاری مسائل ندارن  ولی کسی راجع به زندگی شخصیشون ...

اطلاع نداری دیگه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

والا تو اینستا پر هست از برنامه هایی که سلبریتیهای خارجی حضور دارن و حتی از کیفیت رابطه جنسیهاشونم س ...

به عنوان یه مجرد ۳۵ ساله می نویسم، سوال عاشق شدی، چی شد؟

به من نوعی آسیب می زنه! چون خاطره خوشی که جهت خنده برای شما رقم زده و در پرسیدن از من نوعی تداعیش باعث شادی لحظه ایتون میشه، تعطیلات و روز و حال من رو خراب می کنه.

کار غلط رو فرهنگ سازی نکنیم...

اونها اگر سوالات بی پرده می پرسند، نود درصد مرتبط با حیطه کاری یا نقشی هست که بازی کردن...

خب جواب منو بده. اون کسی که تو برنامه شرکت کرده و می‌دونه که این سوالا ازش پرسیده میشه اگه ناراحته چرا دعوت برنامه رو قبول کرده ? وقتی قبول کرده خب حتما مشکلی نداشته پس الان شما چرا ناراحتی ?

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
خب جواب منو بده. اون کسی که تو برنامه شرکت کرده و می‌دونه که این سوالا ازش پرسیده میشه اگه ناراحته چ ...

برای من احساس اون آدم مهم نیست! 

اثری که روی جامعه می ذاره مهم هست و اینکه در دراز مدت چه چیزی رو داره فرهنگ سازی می کنه؟!

چرا در مقابل فهمیدن مقاومت می کنید؟

چرا سخت و گران هست براتون بپذیرید این سوالات عرفی که باب هست بین ما زشت هست:

ازدواج کردی؟

هیچ وقت ازدواج نکردی؟

حتی نامزدم نبودی؟

عاشقم نشدی؟

واقعا هیشکی تو رو نمی خواست من که باورم نمیشه؟

نمی خوای بچه بیاری؟ دیگه بچه دار نمیشی ها؟

چرا مستاجری؟ 

خونه پدر شوهر زندگی کردن اذیت نمیشی؟

و...

ولی من تو اینستا زیاد مصاحبه های خارجی رو نگاه میکنم اتفاقا خیلی وارد حریم شخصی میشن، چطور میگید اون ...

عزیزم چن سال پیش تو یه مصاحبه از زن انریکه در مورد طول مدت زمان رابطه جنسی شون پرسیده بودن اونم جواب داده بود 

سوال از این خصوصی تر دیگه نیست

چطور میگیم تو خارج سوال خصوصی نمیپرسن از سلبریتی ها

ماهیت برنامه هایی مثل دورهمی و صندلی داغ و اینجور چیزام مشخصه و میدونن درمورد زندگی شخصی پرسیده میشه

کسی با این قضبه مشکل داره میتونه شرکت نکنه انتخاب با خودشه

نه اتفاقا میپرسه مجری ازشون،  یا رازهایی از زندگیشون رو فاش میکنن یهو شوکه میشن، خیلی راحت درمو ...

نمی دونم برنامه های شوی کدوم کشورها رو میگید؟! 

ولی اینایی که من می بینم، خنده دار هست، مهیج هست، چهره های مطرح هستن ولی سوالات در مورد زندگی شخصی نیست، در مورد شغل و حرفه و گریم و صحنه و عکس مجله و... هست

به عنوان یه مجرد ۳۵ ساله می نویسم، سوال عاشق شدی، چی شد؟ به من نوعی آسیب می زنه! چون خاطره خوشی که ...

از این نظر بله حق با شماست

ولی از شما که نمیپرسن این سوالو

از یه سلبریتی میپرسن و کاملا آگاهه که قراره به چه سوالایی جواب بده 

عزیزم چن سال پیش تو یه مصاحبه از زن انریکه در مورد طول مدت زمان رابطه جنسی شون پرسیده بودن اونم جواب ...

برای من احساس اون آدم مهم نیست! 

اثری که روی جامعه می ذاره مهم هست و اینکه در دراز مدت چه چیزی رو داره فرهنگ سازی می کنه؟!

چرا در مقابل فهمیدن مقاومت می کنید؟

چرا سخت و گران هست براتون بپذیرید این سوالات عرفی که باب هست بین ما زشت هست:

ازدواج کردی؟

هیچ وقت ازدواج نکردی؟

حتی نامزدم نبودی؟

عاشقم نشدی؟

واقعا هیشکی تو رو نمی خواست من که باورم نمیشه؟

نمی خوای بچه بیاری؟ دیگه بچه دار نمیشی ها؟

چرا مستاجری؟ 

خونه پدر شوهر زندگی کردن اذیت نمیشی؟

و...

بیایید بهم دیگه یاد بدیم، وارد حریم شخصی زندگی هم شدن قشنگ نیست...

خیلی برنامه های استاندارد شوی جهانی، سطحشون بالاتر از اونی هست که وارد مواردی که شما میگید بشن...

2790
2778
2791
2779
2792