2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست

آذر ماه آزمایش دادم که همه چی خوب بود دکترم هم گفت تا یکسال آزمایش قابل اطمینان هست ولی جهنمه پول اگه خواست بازم میرم میدم فقط خوب بشم

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
آذر ماه آزمایش دادم که همه چی خوب بود دکترم هم گفت تا یکسال آزمایش قابل اطمینان هست ولی جهنمه پول اگ ...

پس عالیی😍❤انشالله که دیگه داری خلاص میشی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=191044262]دارو چی میخوردی؟ درچه حدبود تنبلیت؟پریودات چطور بود؟[/QUO متفورمین عادتم هم اکثرا ...

خداروشکر که خوب شدی..چه مدت رعایت کردی؟

ولی مال من هیچ وقت خوب نمیشه😔

به زودی منم مامان میشم😍
خداروشکر که خوب شدی..چه مدت رعایت کردی؟ ولی مال من هیچ وقت خوب نمیشه😔

این بیماری هیچ وقت کامل خوب نمیشه فقط کنترل میشه

من ورزش رو یکماه و دستور غذایی رو از اول ماه رمضان رعایت کردم

شما چقدر رعایت کردی؟

این بیماری هیچ وقت کامل خوب نمیشه فقط کنترل میشه من ورزش رو یکماه و دستور غذایی رو هم دوسه هفته ای ...

من تازه شروع کرده سه روزه ولی میدونم خوب نمیشم

چون من کلا بدون دارو پریودنمیشم😔😔😔

به زودی منم مامان میشم😍
من تازه شروع کرده سه روزه ولی میدونم خوب نمیشم چون من کلا بدون دارو پریودنمیشم😔😔😔

خب عزیزم منم بدون دارو پریود نمیشم یعنی یه مدت متفورمین فقط جواب میداد بعد یه مدت دیگه جواب نداد و به اندازه دو ماه دارو کمکی خوردم ولی ماه سوم که فقط متفورمین بود نشدم سر وقت دیروز رفتم دکتر که دارو کمکی رو ۶ ماه تمدید کرد ولی چون جواب سونوم نرمال شدو به فاصله ۸ روز از زمان پریودم عادت شدم فردا می‌خوام برم ببینم که دارو کمکی رو بخورم یا نه 

البته احتمالا اینکه عادت شدم به خاطر رعایتام بوده چون متفورمین دیگه جواب نمی‌داد البته دقیق نمی‌دونم تأثیر کدوم بود.

خب عزیزم منم بدون دارو پریود نمیشم یعنی یه مدت متفورمین فقط جواب میداد بعد یه مدت دیگه جواب نداد و ب ...

منظورت پروژسترون یا دوفاستونه؟

راستش من تو اینستا یه دکترو پیداکردم که میگه بااصلاح سبک زندگی درست میشه

ولی باید داروهای هورمونی رو قطع کنی

منم تحت نظرم نمیدونم قطع کنم یانه😭

به زودی منم مامان میشم😍
من تازه شروع کرده سه روزه ولی میدونم خوب نمیشم چون من کلا بدون دارو پریودنمیشم😔😔😔

البته من فعلا دارومو قطع نکردم چون کلا دکترم خیلی بهم دارو هورمونی نمیده خودشم ۶ ماه یه بار قطع می‌کنه دارو رو که اگه دید خودم پریود میشم دیگه نده

ولی دیروز یه خانومی رو دیدم که گفت از نوجوونی تنبلی داشته و الان سی و شش سالش بود می‌گفت الان دو سه ساله دیگه بدون دارو پریود میشم و دکترا هم بهش گفتن شانس بچه داریت بالا هست

منظورت پروژسترون یا دوفاستونه؟ راستش من تو اینستا یه دکترو پیداکردم که میگه بااصلاح سبک زندگی درست ...

اون دارو کمکیه دوفاستون بود

منم فعلا هم ریژیمم رو دارم هم متفورمینو

منظورت پروژسترون یا دوفاستونه؟ راستش من تو اینستا یه دکترو پیداکردم که میگه بااصلاح سبک زندگی درست ...

منظورت دکتر تاجیکیه؟

البته من فعلا دارومو قطع نکردم چون کلا دکترم خیلی بهم دارو هورمونی نمیده خودشم ۶ ماه یه بار قطع می‌ک ...

منم یدونه بچه خدابهم بده دیگه اصلا برام مهم نیست این پریودلعنتی😔

الان این ماه که شما باتاخیر پریود شدی دارو نخورده بودی دیگه؟

یعنی شما اصلاح سبک همراه بادارو داشتی

به زودی منم مامان میشم😍
منم یدونه بچه خدابهم بده دیگه اصلا برام مهم نیست این پریودلعنتی😔 الان این ماه که شما باتاخیر پریود ...

متفورمین رو می‌خوردم ولی یه مدت با همین متفورمین هم عادت نمی‌شدم به نظرم تاثیر این رعایتا بود و اینکه متفورمین داروی هورمونی نیست همون کار رژیمارو میکنه

متفورمین رو می‌خوردم ولی یه مدت با همین متفورمین هم عادت نمی‌شدم به نظرم تاثیر این رعایتا بود

روغنتم عوض کردی؟

قنداصلا مصرف نمیکردی؟ورزشت فقط پیاده روی بود؟

به زودی منم مامان میشم😍
روغنتم عوض کردی؟ قنداصلا مصرف نمیکردی؟ورزشت فقط پیاده روی بود؟

روغن رو هنوز نه، قندهم راستش هله هوله زیاد می‌خوردم که خیلی کم کردم ولی مثلا مواد غذایی که روش نوشته شکرش کمه رو یکم می‌خوردم گاهی😫 ولی زیادا رو نه

ورزشم پیاده روی تند میکردم و ایروبیک