سلام خانوما تاپیک قبلی خیلی شلوغ شد گفتن که تاپیک جدید بزنم ازتون خواهش میکنم که تا زمانی که مطالب مهمم تموم نشده پست نزارین وقتی تموم شد بزارین در ضمن زیر پستای خودم تاپیک_پلیکیستیکا# میزنم که بین سوال جوابا بتونین پیداش کنید پس پست نزارین فعلا تا زمانی که گفتم
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
آذر ماه آزمایش دادم که همه چی خوب بود دکترم هم گفت تا یکسال آزمایش قابل اطمینان هست ولی جهنمه پول اگ ...
پس عالیی😍❤انشالله که دیگه داری خلاص میشی
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من تازه شروع کرده سه روزه ولی میدونم خوب نمیشم چون من کلا بدون دارو پریودنمیشم😔😔😔
خب عزیزم منم بدون دارو پریود نمیشم یعنی یه مدت متفورمین فقط جواب میداد بعد یه مدت دیگه جواب نداد و به اندازه دو ماه دارو کمکی خوردم ولی ماه سوم که فقط متفورمین بود نشدم سر وقت دیروز رفتم دکتر که دارو کمکی رو ۶ ماه تمدید کرد ولی چون جواب سونوم نرمال شدو به فاصله ۸ روز از زمان پریودم عادت شدم فردا میخوام برم ببینم که دارو کمکی رو بخورم یا نه
البته احتمالا اینکه عادت شدم به خاطر رعایتام بوده چون متفورمین دیگه جواب نمیداد البته دقیق نمیدونم تأثیر کدوم بود.
من تازه شروع کرده سه روزه ولی میدونم خوب نمیشم چون من کلا بدون دارو پریودنمیشم😔😔😔
البته من فعلا دارومو قطع نکردم چون کلا دکترم خیلی بهم دارو هورمونی نمیده خودشم ۶ ماه یه بار قطع میکنه دارو رو که اگه دید خودم پریود میشم دیگه نده
ولی دیروز یه خانومی رو دیدم که گفت از نوجوونی تنبلی داشته و الان سی و شش سالش بود میگفت الان دو سه ساله دیگه بدون دارو پریود میشم و دکترا هم بهش گفتن شانس بچه داریت بالا هست
منم یدونه بچه خدابهم بده دیگه اصلا برام مهم نیست این پریودلعنتی😔 الان این ماه که شما باتاخیر پریود ...
متفورمین رو میخوردم ولی یه مدت با همین متفورمین هم عادت نمیشدم به نظرم تاثیر این رعایتا بود و اینکه متفورمین داروی هورمونی نیست همون کار رژیمارو میکنه