2777
2789
😂😂😂😂😂 برامنم بگو دیگههههه

شوهرت چهارشونه قد بلند سفید  با چشمای قهوه ای مادر مهربونی داره زیاد بهت نصیحت میکنه اما تو به دل نگیر ۲ تا هم خواهر داره و ی برادر مربی بدنسازی هست

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی شوهرت کارمند میشه 

لاغر قد متوسط ب بالا

صورت بانمک چشمای درشت مشکی مهربووووووون با کلاس کمی مغرور قبلنم دوس دختر داشته ولی تو رو خیلی دوس داره

خخخخ  اینا همه حدس بودااااا من ن حس ششم دارم ن چیزی فقط همینطوری گفتم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
شوهر تو ازین پسرای هیکل و برنزه س که خیلیم مهربونه 😂😂😂ولی یه مادر شوهر بدجنس و ۲ تا خواهر شوهر و ...

وای مردم خدا😂😂😂

براتو پوستش روشنه انقد پسرارومیه هرچی بگی میگه چشم 😄😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

از کله پاچه متنفرم🥴😂

دیگه شانسته😂😜

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اسی شوهرت کارمند میشه  لاغر قد متوسط ب بالا صورت بانمک چشمای درشت مشکی مهربووووووون با کلاس ک ...

برا منم میشه بگی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
😂😜

🥺😂

اگه اینطوره پس برادر دوقلوی شوهر من شوهره توعه😛😂

ینی ی مرد با همین ملاکای شوهر من میاد تورو میگیره😁

ب عبارتی جاری میشم😁😂

خدایا شکرت میدونم حواست بهم هست عاشقتم❤🌱
یکیتون شوهرش چش قشنگه اما مغرور و یه کم عصبی😂

اقا قبول نیس بگو کدومممون😂😂😂😂🤔🤔

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم