2777
2789
😂😂😂😂😂 برامنم بگو دیگههههه

شوهرت چهارشونه قد بلند سفید  با چشمای قهوه ای مادر مهربونی داره زیاد بهت نصیحت میکنه اما تو به دل نگیر ۲ تا هم خواهر داره و ی برادر مربی بدنسازی هست

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی شوهرت کارمند میشه 

لاغر قد متوسط ب بالا

صورت بانمک چشمای درشت مشکی مهربووووووون با کلاس کمی مغرور قبلنم دوس دختر داشته ولی تو رو خیلی دوس داره

خخخخ  اینا همه حدس بودااااا من ن حس ششم دارم ن چیزی فقط همینطوری گفتم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
شوهر تو ازین پسرای هیکل و برنزه س که خیلیم مهربونه 😂😂😂ولی یه مادر شوهر بدجنس و ۲ تا خواهر شوهر و ...

وای مردم خدا😂😂😂

براتو پوستش روشنه انقد پسرارومیه هرچی بگی میگه چشم 😄😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

از کله پاچه متنفرم🥴😂

دیگه شانسته😂😜

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اسی شوهرت کارمند میشه  لاغر قد متوسط ب بالا صورت بانمک چشمای درشت مشکی مهربووووووون با کلاس ک ...

برا منم میشه بگی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
😂😜

🥺😂

اگه اینطوره پس برادر دوقلوی شوهر من شوهره توعه😛😂

ینی ی مرد با همین ملاکای شوهر من میاد تورو میگیره😁

ب عبارتی جاری میشم😁😂

خدایا شکرت میدونم حواست بهم هست عاشقتم❤🌱
یکیتون شوهرش چش قشنگه اما مغرور و یه کم عصبی😂

اقا قبول نیس بگو کدومممون😂😂😂😂🤔🤔

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم