چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اسی من ندیدم اصلا @آذر_57 قشنگه بدنیس، ولی چرا تیره؟؟ روز عید...
تیپ عیدم نیست گلم
امسال جایی نرفتم فقط خونه مامان
بخاطر همین خرید نکردم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تیپ عیدم نیست گلم امسال جایی نرفتم فقط خونه مامان بخاطر همین خرید نکردم
آها
کار خوبی کردین عزیزم آفرین به فرهنگتون💚🌹
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
دیگه چاره ای نیست امسال هم رعایت میکنیم باقیش دیگه توکل بخدا
فداااات گلم💕 دیگه چاره ای نیست امسال هم رعایت میکنیم باقیش دیگه توکل بخدا
زنده باشی
ماهم میخوایم رعایت کنیم اگه بذارن😕
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
الان همه میرن سفر خدا میدونه بعدش چه به سرمون بیاد😔