2777
2789
دقیقااااا مامانم من ول کن نیس میگه پسره ب این خوبی  میدونی ولی برا من بقیه چیزاش مهم نیس اول ق ...

حالا یکی بیاد بدلتم بشینه ولی خونه ماشین و کار درست حسابی نداشته باشه قبول میکنی یا در سطحی ک قبلیا بودن نباشه؟؟؟؟

قیافه چند ماه اول یا یکی دوسال اول مهمه

بعدش همه میگن به به شوهر فلانی چ خونه ای واسش گذاشته چ طلایی واسش خریده

نمیگن ک قیافش اینطوره یا اونطوره

مرد رو ب جیبش نگاه میکنن!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همینجوریه ک فساد در جامعه زیاد میشه چون خیلیا این نگرش رو دارن

خوب الان این یعنی چی ؟؟؟ من آدم فاسدی هستم ؟؟؟ خوب خانوم محترم چرا حس نمیکنید که طرف باباش از داماد چه خواسته هایی داره ؟؟؟؟؟ خوب پس همه چیز گردن مردهاس و مقصر همه چیز مایی و دولت و حکومت و جامعه همه مو 

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
حاله یکی بیاد بدلتم بشینه ولی خونه ماشین و کهر درست حسالی نداشته باشه قبول میکنی یا در سطحی ک قبلیا ...

نه عزیزم  نگفتم سطح پایین 

ببینید شاید یه ادم از نظر بقیه قیافش خوب نباشه ولی بدل من بشینه من میگم  اگه به دلم نشست حالا میرم سراغ گزینه های بعدیم که تحصیلات و اخلاق و درامد تا حدِ متوسطِ 

نمیگم این چیزا برام مهم نیست ولی درجه ی اول نیست  

خیلی مادی گرا نیستم 

البته خب نظر من اینه ❤🙏

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
خوب الان این یعنی چی ؟؟؟ من آدم فاسدی هستم ؟؟؟ خوب خانوم محترم چرا حس نمیکنید که طرف باباش از داماد ...

من گفتم‌شما فاسد هستی؟؟؟؟!!!

من گفتم خیلیا چون این طرز فکر رو دارن ازدواج نمیکنن

فساد هم مربوط ب زنان میشه هم مردان!!!!

بعد در ازدواج همه چیز ب گردن مرد ک نیس دختر هم کلی جهاز میبره

هرچند الان خیلی از دخترا هم برای خانوادشون سخته جهاز بدن

من گفتم‌شما فاسد هستی؟؟؟؟!!! من گفتم خیلیا چون این طرز فکر رو دارن ازدواج نمیکنن فساد هم مربوط ب ز ...

خوب الان خیلی از دوستام رفتن از خارج زن گرفتن و زندگیه بسیار عالی دارن با کمترین امکانات و شرایط مالی دخترها هم خیلی شرایطشون و شرایط خانوادگیشون بسیار خوب و مناسب . یکی از خانواده ها جالب گفتش به دوستم گفت اگه بخوان باهم زندگی کنن تو یه اتاق هم خواهند ماند و اگه نخوان تو قصر هم زندانی هستن پس با کمترین سطح توقع اول دوست دختر و دوست پسر بودن و همو خونه بعد که به شناخت رسیدن ازدواج کردن خیلی راحت . 

من خواستگاریه فامیلمون بودم و شرایطی که بابا دختره گفت من حساب کتاب کردم دیدم ایلان ماسک(پولدارترین مرد جهان ) هم از عهدش بر نمیاد حالا خوده بابا دختره که پولدار نبود بگم دختره وزیر یا کسی بوده که بگم 

ولی خوب شما شرایطو مقایسه کن

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
خوب الان خیلی از دوستام رفتن از خارج زن گرفتن و زندگیه بسیار عالی دارن با کمترین امکانات و شرایط مال ...

دیگه این فامیلتون میخواسته نداشته هاشو از چشم شما دربیاره

والا من ازدواج کردم درسته همسرم همه چی داره

جشن ک اصلا نگرفتیم

ن عقد ن بله برون ن عروسی...البته بخاطر کرونا

شرطو شروطی هم نزاشتیم

حتی مهریه پول گذاشتیم

با اینکه غریبس!!!

ولی خب زندگیم خوبه خداروشکر

خودش همه چی رو مهیا میکنه بدون اینکه من درخواستی کرده باشم

دیگه این فامیلتون میخواسته نداشته هاشو از چشم شما دربیاره والا من ازدواج کردم درسته همسرم همه چی دا ...

نه بابا ما برایه فامیلمون رفتیم خواستگاری من فامیل داماد بودم ولی از اونروز به بعد گفت دیگه زن نمیگیرم که نگرفت تا دوسال پیش که رفتش آمریکا و اونجا با یه دختری دوست شد که خودش که دکتر بود و دختره هم دختره یکی از سرشناسهایه اونجا بود که پدرش گفت چون آدم راستگویی هستی و آدم خوبی هستی رضایت داد و خودش براشون هدیه ازدواج خونه دادش و بخاطر کرونا چندماه قبل یه مراسم کوچیک گرفتن  ازدواج کردن . خیلی راحت .

دلیل خیلی از مجردیها خانواده ها هستن و توقع بیجاشون 

دیگه این فامیلتون میخواسته نداشته هاشو از چشم شما دربیاره والا من ازدواج کردم درسته همسرم همه چی دا ...

البته یچیزی هم بگم 

انقدر خانواده و دخترهایه دهه ۶۰ سنگ جلو خواستگاراشون انداختن مردها رفتن دنبال دهه ۷۰ و حتی دهه ۸۰ و با اونها ازدواج کردن

شما ببینی مجردی تو دهه شصتیها خیلی بیشتره و دلیلش تو خانواده ها و خوده دختراس که همشون انقدر سخت گرفتن تا پسرها و مردهارو فراری دادن