2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واضحه اگه شرایطشو دارم ودست دست می‌کنه خواستگاری نمیاد ولی درعین حال باهات صحبت می‌کنه یعنی تواب نمک ...

شرايطشو نداره چون سربازه ولي رفتاراشم يه جوريه ، مثلا ميگه ازم خيلي خوشش مياد ولي اصن قراري نزاشته همو ببينيم يا ميگه ذوق ميكنم بهم پيام ميدي و ... ولي ميبينم بعضي وقتا پيام دادم و انلاين شده ولي جوابمو نداده

شرايطشو نداره چون سربازه ولي رفتاراشم يه جوريه ، مثلا ميگه ازم خيلي خوشش مياد ولي اصن قراري نزاشته ه ...

تو توی اب نمکی به احتمال زیاد 

الان دوتا تصمیم داری 

یک اینکه تو هم اونو بزاری تو اب نمک 😁 

دو اینکه بلاکش کنی 

من جای توبودم خودم رهاش میکردم آخه پسرسربازبه چه دردادم میخوره !!

اخه همه دوستام ازدواج كردن يهو ، خيلي احساس تنهايي ميكنم همشونم با دوست پسراشون ازدواج كردن ديگه گفتم ببينم اگه كسي بهم درخواست داد فكر كنم بهش ولي چون با كسي تا حالا نميدونم واقعا نميدونم طرفم ادمه خوبيه يا داره گولم ميزنه از طرفي روم نميشه از دوستام و خانوادم كمك بگيرم 😔

رابطت باهاش کم کن اونقدر که وابستش نشی ولی از دستش هم ندی  خدا منو ببخشه چی چی دارم یاد بچه مر ...

اتفاقا شما ها تنها كسايي اي هستين كه ميتونم ازتون كمك بگيرم و احساس تنهايي نكنم ، ممنونم از راهنماييت ، حتما همين كارو ميكنم💪🏻

اخه همه دوستام ازدواج كردن يهو ، خيلي احساس تنهايي ميكنم همشونم با دوست پسراشون ازدواج كردن ديگه گفت ...

عزیزم ازدواج به هر قیمتی خوب نیس شاید دوستات الکی ابراز خوشحالی و خوشبختی کنن امامسلماهمشون خوشبخت نشدن همه چیوبه خودخدابسپار شماهنوزسنی نداری که