2777
2789
زشت نیس ۸۰ بزارم تو پاکت؟ آخه عدد رندی نیس

من برا زایمان پسرم ۱۰ سال پیش ..یکی از فامیل نزدیک مون ۸۰ اورد ...وقتی پاکت باز کردیم شماردم ..برادرشوهرم گفت یعنی اون ۲۰ تومن ش میخاد چیکارکنه ...با لحن جدی....ما چقد خندیدم شده یه خاطره همیشه یادم میاااد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما وقد عیدی میدی به بچه های فامیل مگه یکی دوتان من خودم پنج تا خواهر زاده برادر زاده دارم شوهرم و چ ...

آخه حالا اکثرا خانواده ها کم جمعیتن    فکر  ۹ نفرو  نکردم

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

ی سوال چرا اینقدرررر زیاد عیدی میدید ما فوقش۱۰۰۰۰تومن  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
ی سوال چرا اینقدرررر زیاد عیدی میدید ما فوقش۱۰۰۰۰تومن    

بهمون میدن

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

منم به بچه خواهر شوهر و برادر شوهرم نفری پنجاه دادم کلا پنج نفرن.به بچه های عمم هم نفری ۲۰ اوناهم کلا ۵ نفرن.ولی فعلا فقط مامانم و مادرشوهرم به دخترم هرکدوم ۱۵۰ دادن

الان دیگه پنجاه تومن خیلی کمه اونم برای نسبت به این نزدیکی

نرخ خانواده همسرمم اینه و به نظرم خیلی زشته وقتی دستش‌ون به دهنشون میرسه اینقدر میدن.

وقتی تعداد کم هستن ولی میرت سمت خانمای خودشون پر جمعیت هستن همین نرخو میدن

💕

من وضع مالیم بد نیست ولی واقعا تعداد بچه ها بالاست من اگه بخوام عیدی بدم باید حداقل  ۳ تومن عیدی بدم مگه واجب😐😐 خوب همون پولو برا پسرم میذارم کنار‌.عیدی بالا به نظرم برای کسانی که تعدادشون کم و  درآمدشون حداقل  ۳۰ تومن در ماه که مثلا ۳ تومن پولی نباشه براشون.شما هم استارتر بستگی داره به جیبت ولی در کل پول بهتر.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
بده بستونه دیگه سالهاست یادم نمیاد ده تومنی داده باشم یا گرفته باشم به جز ا‌ون تبرکی که از لای قرا ...

همه وسعشون انداز شمانیست درضمن اون عیدی ازلحاظ معنوی ارزش داره ن مادیش 

مام فامیلامون سالهاست ده هزار تومنی میدن میگیرن چون انقد ندار نشدن والا ک روی عیدی حساب مالی شو بکنن وهنوز جنبه معنویش اهمیت داره 

پزمجازی،ندیده،بودم#  

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا