2777
2789
عنوان

بچه ها تون از چه سنی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6769 بازدید | 54 پست
یه بار دکتر برده بود گفت مشکلی نداره . گفتن بیشتر از ۲۰ کلمه بگه کافیه

خوب پس اگه دکتر برده اوکیه. جدیدا برده دیگه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اگر برادر همسرش هم همینطور بوده و الان خوبی و مشکلی نیست، اصلاً نگران نباشید. بعضیها در صحبت کردن تاخیر دارند و حتی اگر دکتر هم برند، اول سوال میکنند که تو خانواده کسی بوده که دیر صحبت کنه و دلیلش هم اینه که بعضیهای به صورت ارثی تاخیر کلامی دارند. ولی باز هم اگر دکتر مغذ و اعصاب ببرند، ضرری نداره و خیالشون راحت تر میشه. 

ینی چی این حرفا . دو سال با این بچه ها کار کردم تصف شون سن طلاییو از دست داده بودن فقط به خاطر عرور ...

آره باید زود اقدام شه فک میکنم وقتی رو بچه ها کار نمیشه یاد گیری انجام نمیشه علائم اون بیماری رو نشون میدن آره؟ ما برا برادرزادم نگرانیم باهاش کار نکردیم چون سرمون به یه مشکل گرم شد بردنش دکتر گفته از اون بیماری نداره ولی همچنان نگرانیم واقعا اعصابمون ناراحته من اصلا نمیتونم اسم بیماری رو به زبون بیارم بعد اینا ریلکس به روی طرف میگن اونه بگو ببرش دکتر سریعا لازمه به روش بگن 😒 بعضیا من واقعا موندم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آره باید زود اقدام شه فک میکنم وقتی رو بچه ها کار نمیشه یاد گیری انجام نمیشه علائم اون بیماری رو نشو ...

نه عزیزم بچه چه باهاش کار بشه چه نشه غریزی زبون باز کردن و یاد میگیره از طریق شنوایی از بقیه. بچه دو ساله باید حداقل ۳۰۰ تا کلمه بگه اگه نگه دلیل بر این نیست که مشکل داره اما یسریشون مشکل دارن یسریشونم سالمن اما سالمی که تاخیر دارن 

نه عزیزم بچه چه باهاش کار بشه چه نشه غریزی زبون باز کردن و یاد میگیره از طریق شنوایی از بقیه. بچه دو ...

آها اوکی خدا رحم کنه فقط

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

منم فکر کردم این مشکل باشه ولی روم نشد به آبجیم بگم . اره همش دور میخوره صداشم بزنی نمیاد .برادر کوچ ...

عزیزم بچه خواهرتون خوب شد مشکلی نداشت پسر منم اینطوری ۱۹ ماهش ولی هیچی نمیگه البته صداش بزنی میاد