2777
2789
یه تخم‌ مرغ میشکونی توش سس کاکائو میریزی بعد سس مایونز بعد دارچین و فلفل سیاه بعد قند میریزی بعدم کم ...

من خوندمش اسهال شدم 

چه برسه به خوردنش 🤣

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

-خواهر دوستم با خونوادش بحثش شد خواست اونا رو فقط بترسونع

بنزین ریخت روی خودش ولی جدی جدی آتیش گرفت و زنده زنده جزغاله شد 

-دختر عمه‌م خواست نامزدشو بترسونه قرص خورد ولی جدی جدی مُرد

نکن خواهر من

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

اصلا این کار و نکن ، همه میگن صحت عقلی نداری و همیشه حق با طرفهای مقابلت و کلا پرونده ات خراب میشه !!! هر جا سر کار خانواده زندگی مشترک بچه داری همه همجاااا تو مقصری و نظر همه بهت منفی میشه.   صحبت های هلاکویی گوش بده اون راهکار های بهتری  داره

یه بنده خدایی رفته بود توحمام بعد درو قفل کرده بود بعد لیف وکیسه حموم را اتش زده بود ادکی جیغ که سوختم به دادم برس شوهرش بدبخت انقدر با لگد زده بود که در حموم کنده بود دیده زنش هرهر میخنده

نی نی سایت کلا لینکو برام پاک کرده یبار دیگ بفرس

لینکش نمی شد کپی کرد همین بزن تو سرچ و کلیپش تو آپارات هست ببین!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
یه بنده خدایی رفته بود توحمام بعد درو قفل کرده بود بعد لیف وکیسه حموم را اتش زده بود ادکی جیغ که سوخ ...

پس فردا یه انگ خل بودن هم به طرف می زنند!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

آياتي شريفه براي محبوب شدن و محبت و آشتي زن و شوهر

آيات كريمه ذيل براي زياد شدن و افزايش مهر و محبت ميان زن و شوهر و خصوصا زن و شوهرهاي جوان و كساني كه احساس سردي نسبت به همسر خود دارند بسيار موثر است.

پس از نماز صبح، ده مرتبه هر آيه را قرائت نمايد و سپس از خداوند جل جلاله درخواست مهر و محبت بيشتر و بهبود روابط ميان خود و همسرش را نمايد.

آيات شريفه ذيل را قرائت نمايد:

(يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللَّهِ وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ) سورة البقرة آيه (165)

(قُلْ إِن کُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْکُمُ اللّهُ)سورة ال عمران آيه (31)

(إِنِّي وَجَّهْتُ وَجْهِيَ لِلَّذِي فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ حَنِيفًا وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِين) سورة الانعام آيه (79)

(وَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ لَوْ أَنْفَقْتَ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً مَا أَلَّفْتَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَيْنَهُمْ إِنَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ)  سورة الأنفال آيه (63)

وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونِي بِهِ أَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسِي ۖ فَلَمَّا كَلَّمَهُ قَالَ إِنَّكَ الْيَوْمَ لَدَيْنَا مَكِينٌ أَمِينٌ) سورة يوسف آيه (54)

وَأَلْقَیْتُ عَلَیْکَ مَحَبَّةً مِّنِّی وَلِتُصْنَعَ عَلَی عَیْنِی. ) سورة طه آيه (39)

(إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوْبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا) سورة ال عمران آيه (103)

(اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)  سورة النور آيه (3)

قرائت آيات مباركه فوق را به مدت يك هفته مداوم بدون قضا شدن هيچ نمازي ادامه دهد. به اذن خداوند متعال مهر و محبت ميان آنها بسيار زياد خواهد شد.

الکی نیس وقتی ماموریته انگار نه انگار من وجود دارم نیاز ب محبت دارم

استارتر چند سالته؟  چرا انقدر از واژه نیاز استفاده می کنی؟ تو برای کامل بودن نیاز به هیچ انسان دیگه ای نداری!!!!!   خودت به خودت برس و محبت کن!!!  خدا تو رو غنی آفریده!!  محبت هیچ وقت گدایی نکن!!! محبت کرد چند برابر براش جبران کن اما اگه کسی محبت نکرد برات مهم نباشه!!!!

استارتر چند سالته؟  چرا انقدر از واژه نیاز استفاده می کنی؟ تو برای کامل بودن نیاز به هیچ انسان ...

مرسی عزیزم دیدم کلیپو.۲۴ سالمه تقریبا و همسرم تقریبا همسنمه