2777
2789
همسرمه مگ ب این راحتیه غروب بش گفتم دیگ بهم محبت نمیکنی وقتی ماموریتی بهم زنگ نمیزنی میگ دیگ دوستم ن ...

الان شما می گی طلاق راحت نیست ولی خودکشی راحته؟!  این که امشب یه آدم بی دلیل بکشی راحته!!!  خودکشی خیلی سنگینه!!!  تا ابد روح آدم تو عذاب می مونه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
بش گفتم خودمو میکشم تو ی لجی افتادم ک اگ انجام ندم حس میکنم دیگ ارزشی ندار حرفام

برو بابا!!!  آدم تو عصبانیت یه حرفی می زنه!!!!   حالا خودت بکشی که حرف احمقانه ات ثابت کنی؟ به کی یه آدم بی ارزش!!!!!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بش گفتم خودمو میکشم تو ی لجی افتادم ک اگ انجام ندم حس میکنم دیگ ارزشی ندار حرفام

خوب راحت بگو فکرهام کردم دیدم تو ارزش مردن نداری!!!  می خوام ازت جدا شم!!  دیگه می خوام برای خودم زندگی کنم!!!

خوب راحت بگو فکرهام کردم دیدم تو ارزش مردن نداری!!!  می خوام ازت جدا شم!!  دیگه می خوام بر ...

نمیتونم جداشم خیلی دوسش دارم زندگی بی همسرم برام معنا ندار اما جدیدا خیلی محبتش کم شده

نمیتونم جداشم خیلی دوسش دارم زندگی بی همسرم برام معنا ندار اما جدیدا خیلی محبتش کم شده

استارتر حتما برو مشاوره!!  شما شوهرت دوست داری ولی زیادی دور و ورش هستی!!  خفه اش می کنی!!  یکم بهش فضا بده!!  یکم بزار حس کنه یه موجود مستقله و با ازدواج همه استقلالش ازش نگرفتی!!  

واقعا برو مشاوره!!  این که برای یه دعوا به فکر خودکشی می افتی و هزار بار به طرف زنگ می زنی نشون می ده یه مشکلی وجود داره!!  یا وسواس فکری داری یا افسردگی یا اضطراب جدایی!!!  یه مدت برو مشاوره بعد ببین دنیا چقدر بهتر و قشنگتر می شه!!!  به خدا انقدر هم بی خودی زندگی زهر خودت و شوهرت نکن!!!

انگار گلوی یکی بگیری و فشار بدی و بگی یالا بگو دوستم داری!!!  خوب طرف خودش عقب می کشه!! 

ب جرئت میگم ک میترسم از مردن اما اگ جدی بشه راحت میشم دیگ

اون دنیا رو دیدی ک اینقدر مطمئنی راحت میشی؟اگ دیدی خبری نیست بگو منم بکشم راحت شم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

استارتر حتما برو مشاوره!!  شما شوهرت دوست داری ولی زیادی دور و ورش هستی!!  خفه اش می کنی!! ...

راست میگی خیلی دوسش دارم انگار مدار زندگیم روی وجود اون میچرخه.مرسی

اون دنیا رو دیدی ک اینقدر مطمئنی راحت میشی؟اگ دیدی خبری نیست بگو منم بکشم راحت شم

مرسی از حرفات منم واس این از مردن میترسم.جوری دیگ مطمن بودم حتی بش پی ام دادم جای چیزا مهم و خصوصی رو بش گفتم