2777
2789
شاید تو ایران  اینو کسی ندونع ولی پیشرفت  یه کشور   به دکتر مهندس نیست مهم ترین& ...

این درسته به شرطی که بهشون بها بدن، متاسفانه به رشته های علوم انسانی بها داده نمیشه و هر کس تو این رشته ها معمولا به کار دیگدی مشغوله

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اره خیلی رشته ی معمولیه تو رشته ی انسانی و چندتا از دانشگاه هام اصلا ندارن همچین رشته ای رو

چه ربطی داره؟خیلی از دانشگاها رشته های پزشکی رو ندارن این به معمولی بودن رشته ربطی داره؟نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره؟خیلی از دانشگاها رشته های پزشکی رو ندارن این به معمولی بودن رشته ربطی داره؟نه

دوست عزیز چون پزشکی رشته ایه که تجهیزات میخواد هزینه میخواد معلومه ک هر دانشگاهی نداره این رشته رو فقط دانشگاه های تاپ دارن ...جامعه شناسی مثل بانکداری میمونه که مثلا فقط دانشگاه خوارزمی داره این رشته رو چون جذبی نداره و زیاد علاقه ندارن اکثرا به این رشته ها

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
اره دیگ دقیقا اونم انقد پولداره و به همه چی رسیده رفته سراغ علاقه ش وگرنه زندگیش مث ما بود ک قطعا نم ...

👌👌👌درسته 

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
شاید تو ایران  اینو کسی ندونع ولی پیشرفت  یه کشور   به دکتر مهندس نیست مهم ترین& ...

دقیقااااا آفرین واقعا 

اینو به خاطر اینکه رشته خودمه نمیگم ولی جامعه شناسی خیلی رشته مهمی هستش و زیر بنای خیلی از رشته هام هست اگه نباشه یه مملکت فلج میشه

مرسی که پشت منی😢😢

عزیزمی من خودم انسانی می‌خونم😍😍 می‌‌دونم چقدر رشته شیرین و عاشقانه ایه ولی بقیه به هر دلیلی نمی‌خوان بپذیرنش. و میگن رشته انسانی فلان و بهمان😳البته اصلا ناراحت نمیشم چون بااین حرف ها چیزی از رشته انسانی کم نمیشه. فقط سطح درک و شعور عده ای مشخص میشه. اصلا قصد توهین رو به رشته های دیگه ندارم. همه رشته ها محترمن تا وقتی که ادم خودش رو برتر نبینه😔😔 رشته انسانی محور و مدار پیشرفت هاست. چون قراره هممون انسان# باشیم😘😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
دوست عزیز چون پزشکی رشته ایه که تجهیزات میخواد هزینه میخواد معلومه ک هر دانشگاهی نداره این رشته رو ف ...

اینا رو تو گوگلم بزنی برات امار ارقام میاره ها میزان علاقه شرکت کننده ها چیز سختی نیس کل عالمم میدونن اصلا رشته ی باکلاس نداریم ...اگرم داشته باشیم شاید بگن مهندسی پزشکی یا حقوق چون از نظر درامد بررسی میکنن وگرنه همه رشته ها قشنگن و علاقه مند خودشونو دارن

اتفاقا جزو اساسی ترین و مهم ترین رشته هاس و زیربنای کلی از رشته های مهمه چون اگه نباشه یه مملکت فلجه

اگه بخوای اینجوری حساب کنی باید بری خارج پس اینجا ایرانه هیچی و هیچکس سرجاش نیس...من خودم علوم سیاسی خوندم بچه های جامعه شناسی هم دیدم نمیگفتن خرت به چند منه ...تو امریکا تحقیق کنی یکم میبینی مهم ترین رشته و بهترین معدلا میرن انسانی ولی اینجا کلا برعکسه میگن هرکی خنگه معدل پایینه بره 

مدیر گروه رشتمون واسه بچه های فارغ التحصیل کلی کار پیدا میکنه خودشون گفتن

ازاین حرفا زیاد میزنن دلتو خوش نکن به مام میگفتن تهش پیچوندن تازه خیرسرشون دانشگاه دولتی هم بود ...به حرف اینا دل خوش کردی؟