2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر میخواد توی ۱۶ سالگی ازدواج کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 6805 بازدید | 168 پست
بله باید منع شه چون نوجوانی سن فوران هیجانات و احساسات مختلف هست و عقل نوجوان درهرصورت کامل نیست بن ...

راه حلی که ارائه دادید، قطعا روش بنده هم هست برای اینکه دخترم رو خوب تربیت کنم.

سن نوجوانی هم حقیقتا به دلایل فیزیولوژیک حتما زمان فوران هیجانات هست...

اما شما توجه ندارید به این قضیه که دوستی با پسر داریم تا دوستی با پسر!

نوجوانی که قراره یک دوستی رو تجربه کنه و بعد به خاطرش زندگیش به لجن کشیده بشه، و بعدها اگر ازدواج نسبتا مناسبی داشت، همیشه خاطرات تلخ باعث بروز مشکل توی زندگیش بشه، این چه راهکاری داره؟! بله خانواده کوتاهی داشته، ولی الان که تمام نوجوانهای ما به خاطر کمبود محبت خانواده ها دست به خطا نمیزنن!!! 

من وارد بعد شرعی قضیه نمیشم. که اگر بشم حلت و حرمت قضیه قابل بررسیه....

فقط بیایید بعد اجتماعی و عاطفی اش رو توجه کنیم. 

فرمودید وارد زندگی میشه و خیانت و طلاق؟ کدومشون احتمال خیانتش بیشتره؟ اونی که قبلا تجربه های بی پروا داشته یا اونی که از اول با شروع شعله ور شدن هیجانات، از راه صحیح کنترل کرده؟

و قطعا بعد از عفت پیشه کردن، دومین راه صحیح ازدواجه، نه روابط گناه آلودی که تا پایان عمر فراموش نمیشه....

من قصد ندارم ازدواج در سن پایین رو ترویج کنم. چون دختران ما هیچ کجا آموزشی نمیبینن برای اداره زندگی مگر از طریق خانواده.... اما قطعا کسی حق نداره تمام قد بایستد و مذمت کنه این حلال خدا رو، به اسم اینکه ممکنه بعدا چه و چه بشود....

کسی حق نداره به خاطر اینکه اسم طلاق و مهر طلاق در جامعه زشته، روابط غیر شرعی و سقط های غیرقانونی حاصل روابط خارج از تعهد رو مقایسه کنه با حلال خدا!!!

یادتون باشه! آمار خیانت وقتی میره بالا که روابط خارج از تعهد عادی بشه... 

اتفاقی که نمود عینی اش رو توی همین سایت دیدید...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
راه حلی که ارائه دادید، قطعا روش بنده هم هست برای اینکه دخترم رو خوب تربیت کنم. سن نوجوانی هم حقیقت ...

راه دوستی مورد تایید نیست اما ازدواج هم مورد تایید نیست چرا که خودتون به ناپایدادی احساسات در اون سن  اذعان دارید یعنی امکانش هست طرف بگه می خوام ازدواج کنم و دو صباح دیگه باز برحسب حسی متفاوت بگه طلاق می خوام

ضمن این که دوستی قبل ازدواج لزوما میزان تعهد بعد ازدواج رو تعیین نمی کنه. اگر کسی روابط متعدد و همزمان داشته باشه این یک اختلال هست که باید پیش بره روانشناس بره اما من درباره فزد دارای اختلال حرف نمی زنم. من درباره فردی حرف می زنم که تو نوجوانی یک رابطه عاطفی داشته و به هر دلیلی تموم شده. بله امکان وجود خاطرات بد که بعدها آزار بده هست اما خاطرات بد درباره طلاق و انتخاب نادرست ازدواج هم بعدها وجود داره! این که راهکارش چیه  دیگه به بحث کنترل احساسات و عواطف برمی گرده که بحث جدایی هست. ضمن‌این که اگر بنابر خاطرات تلخ باشه طلاق به دلیل این که جدایی بعد از ازدواج رسمی هست که همه اطرافیان ازش خبر داشتن و اظهار نظز می کنن، می تونه خاطره تلخ تری هم بسازه! برای همینه که راه صحیح کنترل شعله صرفا ازدواج نیست

ضمن این که باز هم میگم، ایده آل ترین حالت نوجوانی هست که دنبالدوستی و....نباشه اما اگر هم بود، ما نمی تونیم صرفا به دلایلی چون حلال و حرام خدا ازدواجش بدیم حتی اگز خودش بخواد. مطمئنا آسیب های روحی کودک همسری هم چیزی نیست که حلال خدا بوده باشه! 

در باره دو جمله آخر هم باید بگم دقیقا روابط خارج از تعهد باعث بالا رفتن آمار خیانت هست اما تکرار می کنم که دوستی قبل ازدواج در یک بازه زمانی با یک نفر لزوما تعیین کننده بی تعهدی فرد در ازدواجش نیست 

توی این سایت هم خصوصا در تاپیک های کودک همسری کم نیستن افرادی که گفتن از ازدواج در سن کم پشیمان هستن یا کم نیستن افرادی که توی سنین پایین با همسرشون ازدواج کردن و توی تاپیگ هاشون از خیانت و اذیت و آزار همسر گفتن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه دوستی مورد تایید نیست اما ازدواج هم مورد تایید نیست چرا که خودتون به ناپایدادی احساسات در اون سن ...

میفرمایید ازدواج  در این سن مورد تایید نیست؟! قرار نیست ما دختربچه ی ۱۶ ساله رو ببریم سر سفره عقد. ما داریم درباره ی یک خانم جوان ۱۶ ساله صحبت میکنیم. دختر جوانی که در آغاز سن نیاز قرار گرفته، دختری که مسئولیت پذیر بزرگ شده و دوست نداره وارد روابط غیر اخلاقی بشه، حس نمیکنه بچه اس و نیاز داره تا ۱۰ سال دیگه مجرد بمونه تا بچگی کنه. دختری که دیده هم سن و سالاش با نامحرم روابط دوستی دارن و اونم دوست داره شریک عاطفی مطمئن داشته باشه، اما پایبندی اخلاقی و اعتقادی داره!! این فرد چجوری باید به احساسات درونیش جواب بده؟ سرکوب کنه؟ روانشناسی غرب و شرق و مادی گرا و اسلامی این نوع سرکوب رو تایید میکنه؟ تمام تمرکز علم روانشناسی روی اطفای صحیح طغیانهای جنسیه؟! نباید روی آموزش خانواده ها کار کنه تا فرزندشون رو تا ۱۸ سالگی که چه عرض کنم، تا ۳۰ سالگی کودک نگه ندارن؟!

دختر خانم ۱۶ ساله ی فرضی ما، قرار نیست به عشق لباس عروس و آرایشگاه ازدواج کنه. این ظلمه که زیر ۱۸ سال کودک فرض میشه. در واقع تقلید کورکورانه از فرهنگ غربه... 

بله، دوستی قبل از ازدواج لزوما میزان تعهد رو تعیین نمیکنه اما لزوما و حتما زوجی که قبل از ازدواج هر دو رابطه با نامحرم نداشتن و حتی نگاهشون رو کنترل کردن، خیلی بیشتر از زندگی مشترک لذت میبرن و به نظرتون آمار طلاق در همچین زندگی هایی بالاست؟! البته همونطور که فرمودید، افراد دارای اختلال بخثشون جداست....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بنده خدا ۱۶که باز خوبه ‌ تو ارایشگاه یه دختره ۱۱سالگی عقد کرده بود ۱۵ازدواج میگفت زیر ۱۵ اگه عید و عروسی نکنی دیگه نمیگیرنت و رسممونه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تا 18 سالگی ک سن قانونی هست به نظرم نباید ازدواج کرد 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

۱۶ سالگی عقل یه انسان کامل‌نیست و تصمیمات غلطی میگیره

بابا ۱۶‌ساله حتی حق رای هم نداره😂

همه چی که تواتایی اشپزی و رابطه جنسی نیس تو ازدواج

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

خب حالا چیکار کنیم مگه واسمون مهمه که کی چه سنی ازدواج میکنه مگه زندگی ماهاس انقد درگیری داریم که اصلا ازدواج مردم یادمون نمیفته ازدواجم فقط،سن وسال نیس دیگه اقاپسر باید انقد داشته باشه که بتونه زندگی مشترکو شروع کنه فقط سن وسال وامضا محضر نیس 

خدایا داده ونداده ات راشکر

زیر 18 سال کودکه. اونقدر میگیم کودک همسر که قبحش نریزه. دختری که تو 16 سالگی ازدواج میکنه انشا... پدر و مادرش به خاک سیاه بشینن.

به_ما_ربط_دارد#  

نه_به_کودک_همسری#  

نه_به_کودک_مادری#  

دوست عزیزم که امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست. می می ناز از کاربران قدیمی بودند که به دلیل سرطان سینه فوت کردند. مامان ترنم سال 89 به همراه همسر و دخترشون در سانحه هواپیمای ارومیه فوت کردند.  حالا لطفا برای روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان صلوات بفرست. حالا تو که دل مهربانی داشتی و برای کسانی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم تا آرزو هایت براورده شود. تو هم برای براورده شدن آرزویم دعا کن.  خواهران من، بدونید که این عیب نیست که نوار بهداشتی رو توی کیسه سیاه بذاریم. چون قائدگی هم مثل ادرار و مدفوع، چیز طبیعی بدن زن هاست و همونطور که لازم نیست آدم و عالم بفهمن که ما به دستشویی رفتیم، لازم نیست آدم و عالم بفهمند که ما قائده هستیم. بدونید که بکارت، (البته درصورتی که رابطه های دیگر هم انجام نشده باشد) عقب ماندگی نیست، پاکدامنی و حیاست. خواهر ها، بدونید که اسم دیگر رابطه قبل از ازدواج، رابطه نامشروع است. بدونید که حجاب اجباری اسارت نیست، عزت است. به جای اینکه هم دیگر رو به کشف حجاب تشویق کنیم، به با حجاب بودن تشویق کنیم. بیاید به جای فمنیست، مسلمان، یک مسلمان کامل باشیم. بیاید الگومان به جای فمنیسم، حضرت زهرا (ع) باشد.
میفرمایید ازدواج  در این سن مورد تایید نیست؟! قرار نیست ما دختربچه ی ۱۶ ساله رو ببریم سر سفره ع ...

چون نیاز ج داره پس شوهرکنه

ماشاللع به شعورت 😂

پس پسر ۱۴ ۱۵ ساله هم زن بگیره چون نیاز ج داره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

ببینید هرچقدر هم بخواید خودتون رو توجیه کنین باید اینو بپذیرین که ازدواج تو سن کم جز بدبختی هیچی نداره و بهتون قول میدم که همون دختر چندین سال بعد میفهمه چکار کرده! 

به عقاید هم احترام بزاریم..