2777
2789
عنوان

مسافرت عید... 😔

470 بازدید | 27 پست

بچه ها ما قراره بریم عید مسافرت شهرستان

بعد زن عموم ک خیلی هم یدمون میاد ازش قراره بیاد خونه پدربزرگم مامان من دیشب ب بابام گفت اون بیاد برمیگردیم بابای منم عصبانی شد گف اصلا نمیریم

تا امروز صبح ک گف عصبانی بودم میریم برمیگردیم تا اون زن عموی چندشم بیاد😐

حالا پسر خالم زنگ زده میگ منم میام

بابام موافقه ک بیاد

مامانم مخالف 

الان دوباره دعوا میکنن کلا نمیریم اه

پسر خالم انقدر مظلوم نمایی در میاره ک ادم دلش بسوزه والا دوباره دعوا انداخت این میگ نه اون میگ اره

من چ کار کنم از دست اینا

اینم از مسافرت مسخره ما سز هر چیز دعوا میکنن😑

خستم کردن اگر ماشین داشتم خودم میرفتم بدون اینا🤢

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی تخمه بذار بشکن تا دعوا تموم میشه اوصاع آروم میشه بلاخره یا میری یا نمیری خلاص

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
چه مسخره . خب به اونا چه مربوط... چطور خودشون میرن اونام میرن دگ....

اخه عزیزم زن عموی من ادم خوبی نیست ما ازش خوشمون نمیاد

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
هیچی تخمه بذار بشکن تا دعوا تموم میشه اوصاع آروم میشه بلاخره یا میری یا نمیری خلاص

دقیقا منم از دیروز دارم همین کار میکنم 

میخواهیم بریم مسافرت کل خانواده شوهرم دارن باهم دعوا میکنن 

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم