2777
2789
عنوان

زندگی با من سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست
این حالتارو فقط روزای خاصی از ماه نداری؟منظورم بهم خوردن هورمون و پریودی هست؟اگه اینطوره که درمان دا ...

نه ربطی به اون نداره همیشه همینه ولی پریودیم که اصلا وحشتناکه خیییییلی لوس میشم بدجووور همش تو تختم به همه میپرم و گریه میکنم....

دوستامم به زور تحملم میکنن 

من ۲۸سالمه. ی دوستی داشتم دوران دانشجویی عجیب قهرو بود. مثلا می‌رفتیم سلف جانگه می‌داشتیم براهم که باهم غذا بخوریم. حالا یکی میومد آشنا بود چند دقیقه مینشست با ما.. میومد قهر میکرد که با کس دیگه گرم گرفتی..  یکی ی کار خصوصی داشت صدام میکرد. می‌گفت باید به من بگی نمیگفتی قهر و گریه بود.. اصن ی وضعی.. نتونستم باش کنار بیام. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۲۸سالمه. ی دوستی داشتم دوران دانشجویی عجیب قهرو بود. مثلا می‌رفتیم سلف جانگه می‌داشتیم براهم که ب ...

من اینجوری فوضول و حسود نیستم ولی دوستام منو یادشون بره یا سرد رفتار کنن بعضی وقتا بهم برمیخوره

نه ربطی به اون نداره همیشه همینه ولی پریودیم که اصلا وحشتناکه خیییییلی لوس میشم بدجووور همش تو تختم ...

اگه سن بلوغت هست که بعداً تا ی اندازه ای خوب میشی. هوروونات قاطی کردن.. اما اگه نیست واقعا سخته. 

فردای روز میخوای ازدواج کنی.. اوایل بت اهمیت میده اما بعد دیگه خسته میشه حرفاشو بت نمیگه کاراشو ازت قایم می‌کنه و بینتون فاصله میوفته

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
من اینجوری فوضول و حسود نیستم ولی دوستام منو یادشون بره یا سرد رفتار کنن بعضی وقتا بهم برمیخوره

از فضولی و حسودیش نبود که..  میخواست محل توجه دوستاش باشه. تو خونه هم تک فرزند و تک دختر بود فک میکرد همه باید مثل پدر مادرش نازش رو بخرن. ب شدت لوس و رفتار بچگونه

نه ربطی به اون نداره همیشه همینه ولی پریودیم که اصلا وحشتناکه خیییییلی لوس میشم بدجووور همش تو تختم ...

اقتضای سنته عزیزم رفته رفته بهتر میشی

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️