2777
2789
عنوان

درمان تیک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من چجوری ب خودش بگم ب روش بیارم؟؟؟

خودش تاحالا پیشت حرفی نزده راجب این مشکل؟

ببین با مهربونی بگو من متوجه شدم و نگرانت شدم میخوای بریم دکتر

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
خودش تاحالا پیشت حرفی نزده راجب این مشکل؟ ببین با مهربونی بگو من متوجه شدم و نگرانت شدم میخوای بریم ...

نه اصلا چیزی نگفته نمیدونم خودشم متوجه میشه یا نه

قبلنم تاپیک زدم ولی بازم گفتم صبر کنم ب روش نیارم ولی دیگه واقعا خودمم عصبی شدم دیگه 

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
نه اصلا چیزی نگفته نمیدونم خودشم متوجه میشه یا نه قبلنم تاپیک زدم ولی بازم گفتم صبر کنم ب روش نیارم ...

خب شاید متوجه نمیشه از طرفی هرچی بگذره ممکنه پیشرفت کنه الان که اومد جوری که بهش برنخوره بگو

حتما برید دکتر پست یکی از کاربرا دیدم گفته تیک درمان نداره ولی اشتباه گفته درمان داره

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
خب شاید متوجه نمیشه از طرفی هرچی بگذره ممکنه پیشرفت کنه الان که اومد جوری که بهش برنخوره بگو حتما ب ...

اره فک کنم متوجه نمیشه نمیدونم بخدا😭😭😭اصلا اینطوری نبود اولش فقط ی تیک داشت کم کم اضافه شد بیشتر شد خدایا خودت دلت بسوزه براش😭

اره فک کنم متوجه نمیشه نمیدونم بخدا😭😭😭اصلا اینطوری نبود اولش فقط ی تیک داشت کم کم اضافه شد بیشتر ...

چه تیکی هست؟

ببین بهش بگو من متوجه شدمو نگرانت شدم میخوای تا خدایی نکرده مشکل ساز نشده برات بریم ی دکتر؟

اره فک کنم متوجه نمیشه نمیدونم بخدا😭😭😭اصلا اینطوری نبود اولش فقط ی تیک داشت کم کم اضافه شد بیشتر ...

عزیزم ببین تیک ها بخاطر استرس هم هستن اگ از قبل داشته و جدیدا تحت فشارو استرسه حتما واس همین بیشتر شده

هی دستشو به اینور اونور میزنه یا مثلا گوشی کارتی چیزی دستشه باهاش ور میره گردنشو میچرخونه 

تو ماشین نشسته ایم هی دستشو میزنه به ایینه شونشو میندازه بالا همه اینارو داره😭😭بخدا اولش اینطوری نبود نباید صبر میکردم الانم اصلا نگاش نمیکنم وقتایی ک اینطوری میشه روم نمیشه اصلا نگاش کنم

اخه شوهرم نظامیه شغلشون پر استرسه منم هرکاری بتونم میکنم بخدا بعضی وقتا دلم میخواد بشینم جلوش گریه کنم فک نمیکنم با دمنوش و این چیزا خوب شه خیلی شدید شد

مثلا هی دستشو ب اینور اونور میزنه یا گردنشو میچرخونه شونشو میندازه بالا خیلی شدید شد خودمم دیگ از اس ...

همسر منم تیک داره ولی چرا برام مهم نیست😐

البته ی وقتا خودش اذیت میشه خیلی 

فک میکنیم بره دکتر باز بیخیال میشه فک کنم درمانی نداره

یکبار رفت مشاوره بهش گفته بود ک خودت باید استپ کنی اما نشد 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
همسر منم تیک داره ولی چرا برام مهم نیست😐 البته ی وقتا خودش اذیت میشه خیلی  فک میکنیم بره دکت ...

یعنی خودشم میدونه؟ب روش میاری؟؟

تو جمع هم اینکارو میگنه؟؟؟

چرا مهم نیس من دارم دق میکنم

یعنی خودشم میدونه؟ب روش میاری؟؟ تو جمع هم اینکارو میگنه؟؟؟ چرا مهم نیس من دارم دق میکنم

اره میدونه البته الان پیامتونو خوندم همسر من اینطوری نیست ک دست بزنی ب چیزی و ... 

بیشتر حالت پرش عضلاته 

خب از اول اخه داشته واسه همون عادت کردم😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اره میدونه البته الان پیامتونو خوندم همسر من اینطوری نیست ک دست بزنی ب چیزی و ...  بیشتر حالت ...

یعنی مشخصه؟دوروبریا متوجه میشن یا ن؟