2777
2789

تهش چی میشه ؟؟ 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
گفتم بی ادبه روانی تو اصلا عاشق نیستی تو روانی هستی یه تختت کمه بددهن به ساغرم گفتم تو دیگه دوست من ...

😑💔خب؟

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الله اکبر 😐😐😐😐چه تاثیر گذار. 

خب ادامه بده 🤔🤔🤔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

خلاصه ساغر پوریا رو برد . منم دیگه با ساغر اشتی نکردم باهاش حرفم نزدم.هروقتم از بیرون میومدم گاهی توی خیابون میدیدمش مثل غریبه از کنارش رد میشدم .

بعد از گذشت یک سال من با یکی از اشناهامون نامزدی کردم و شبی که جشن گرفتیم کل کوچه فهمیدن نامزدی منه پر ماشین شده بود

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 
😂😂هندی اصصصصله بمولا ازش فیلم نامه میسازم😝

منم کارگردانش میشم

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

یه شب دیروقت بود بابام خارج از شهر دنبال کاراش بود.فقط منو ابجیم که ازم دو سال کوچیکتره با مامانم خونه بودیم

وای ابجیم خیلی زور میگفت مثلا نگام میکرد منم نگاش میکردم یه شکلک که مثلا ادامو در میاره انجام میداد بعد روشو میکرد اونطرف هرچییییییی نگاش میکردم بهم نگاه کنه تا منم ادای اونو در بیارم نگام نمیکرد و لبخند ملیح میزد و منم درونم میترکید .

چند دقیقه گذشت و منم یادم رفت یهو چشم تو چشم شدیم باز و بازم اون ادا رو در اورد

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 
و اخرشم‌ جشن تولد شوهرشه و شوهرشو سوپرایز میکنه شوهرشم هی شیطون میشه اخرشی همه مهمونا میرن اینام‌ ...

ساغری با شوهرو بچش از تو جمعیت بهش دست تکون میده لبخند میزنه اینم به همه یه نگاه میکنه و در آخر نگاهشو به پوریا میندازه از این همه خوشبختی غرق در لذت میشه و از خدا میخواست کاش زودتر پوریارو سر راهش قرار میداد😔😔

گفتم بی ادبه روانی تو اصلا عاشق نیستی تو روانی هستی یه تختت کمه بددهن به ساغرم گفتم تو دیگه دوست من ...

مثل همون که تو زدی توی صورت مادر شوهرت 

شوهرت زد توی صورتت 

بعدش تو زدی توی صورت مادر شوهرت 

بعدش شوهرت زد توی صورت مادرش 

بعدش دوتایی زدین توی صورت مادر شوهر 

و به زندگی عاشقانه ادامه دادید😂😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
😑😂😂😂ناموصن داری تند تند کپی میکنی میزاری انقدر دست یه آدم تند نیس😂😂😂😂😂

اره بابا ....‌ولی نگو بزار خیال کنه نمیدونیم😉😉😉

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
😑😂😂😂ناموصن داری تند تند کپی میکنی میزاری انقدر دست یه آدم تند نیس😂😂😂😂😂

خب نوشتم دیگه از قبل عه.مینویسم میگین کپیه

خودم میام بنویسم فحشرمیدین

فقط قبلش میخونم که چیزیو از قلم نندازم