2777
2789
عنوان

از سید بشیر انتظار نداشتم😑😂😂😂

312 بازدید | 14 پست

بنده خدا یه جک گفت منظورش هم منظور بَدی نبود اگه منحرف نباشین😂😂😂😂😂😂

ولی من متاسفانه منحرف بودم😑😂😂😂😂😂😂

https://uupload.ir/view/8rvs_img_20210321_021323_477.mp4/

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یااااخدا چرا همچین جوکی گفت😑😂

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
وایییی بخدا ترکیدم از خنده😑😂😂😂

اره منم خدایی از هر کسی توقع داشتم جز اییییین ادم😂😂😂😂😂😂

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

ببخشید من ندونستم چی گفت 

میشه تایپ کنی 

فقط فهمیدم میگه 🙈 س ی نه میخورم و ...

مرغه هم گفت تخم بخور 🙈

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ببخشید من ندونستم چی گفت  میشه تایپ کنی  فقط فهمیدم میگه 🙈 س ی نه میخورم و ... مرغه هم ...

😂😂😂میگه یه روز یه مرده مرغه رو میبینه میگه رونتو بخورم سینتو بخرم

همون رون و فیله مرغ منظورش بود😂

بعد مرغه بهش گفته تو تخممو بخوری

همون( تخم مرغ)

منحرف_نباشیم# 😭😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😂😂😂میگه یه روز یه مرده مرغه رو میبینه میگه رونتو بخورم سینتو بخرم همون رون و فیله مرغ منظورش ...

😂😂😂😂😂

این داستان مرغه بی اعصاب 😃

مرده حقشه 😂😂😂

فان.بود#  

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
😂😂😂😂😂 این داستان مرغه بی اعصاب 😃 مرده حقشه 😂😂😂 فان.بود#  

😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه