2777
2789
عنوان

عزیزان مشکل دار بیایین اینجا دعا یا سوره یا .‌.‌‌بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 183787 بازدید | 5005 پست
ببخشید چطور باید نامه بنویسم؟ اگر سایتی هست لطفا معرفی کنید.ممنون میشم.

تا ۱۵ شب وقتی همه خوابن بنویسید سلام من ....هستم از فرشته خدا گابریل کمک می خواهم که......در آخر از خدا و واسطه اش گابریل تشکر کنید

نامه هارو لای قرآن بذارید

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بله میشه

مرسی عزیزم از اینکه فرمودین همه خواب باشن میشه تو اتاق تنها باشی بعد نوشتن لای قران بزاریم؟بهرحال یک کم سخته از اینکه هر شب همه زودتر بخوابن و بشه نوشت؟

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
مرسی عزیزم از اینکه فرمودین همه خواب باشن میشه تو اتاق تنها باشی بعد نوشتن لای قران بزاریم؟بهرحال یک ...

باشه ولی کسی متوجه نشه

اسی جون برات مقدور نیست گروه تو تلگرام درست کنی ؟ البته با نظرات بقیه و خودت؟ راستی میشه به چند فرشته هم زمان نوشت؟

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
گلم  نشونه های فرشته هارو شما تاحالا حس کردی؟؟ من اعداد حفت ساعت جفت اعداد تکراری میدیدم شم ...

⁰¹:⁰¹             همیشہ ‍بہ ‍یادتہ
⁰²:⁰²             عاشقتہ
⁰³:⁰³             ‍دوست‍ ‍دارھ
⁰⁴:⁰⁴            ‍دنیاشی .
⁰⁵:⁰⁵            ‍قرار ‍میزارین .
⁰⁶:⁰⁶            ازت‍ خوشش‍ ‍میاد .
⁰⁷:⁰⁷            بهم‍ ‍میرسید .
⁰⁸:⁰⁸           ‍محبت‍ .
⁰⁹:⁰⁹           زندگیشی‍
¹⁰:¹⁰            ‍بدون طُ ‍نمیتونہ .
¹¹:¹¹            ‍بهت ‍فکر ‍میکنہ .
¹²:¹²            دیوونتہ .
¹³:¹³            نفسشی‍ .
¹⁴:¹⁴           ‍مال ‍خودتہ .
¹⁵:¹⁵           ‍بهت زنگ ‍میزنہ
¹⁶:¹⁶           ‍دوست ‍دارھ
¹⁷:¹⁷           میبینیش‍ .
¹⁸:¹⁸          قرار ‍میزارین
¹⁹:¹⁹          عاشقتہ .
²⁰:²⁰          ‍نگاهتو ‍دوس ‍دارھ
²¹:²¹           ‍نفسشی .
²²:²²          بہ ‍فکرتہ .
²³:²³          خیلی‍ ‍دوست‍ دارھ .
⁰⁰:⁰⁰         یہ آرزو ‍بکن.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینا منظورته گلم؟

من شنیدم زمانیکه کسی بهت فکر میکنه این ساعتارو میبینی

ساعت جفت دیدن یعنی چی؟

ینی شخصی داره به تو فکر میکنه و تو هرکدوم از این ساعات و دیدی ینی اون مورد به ساعتایی که مثل همن میگن ساعت جفت البته ساعت حفت برعکس هم وجود داره مثل(۱۵:۵۱  ۱۴:۴۱) که ایناهم هرکدوم یه چیز برا خودشون دارن

مثلا دیروز من ساعت۱۵:۱۵دیدم اتفاقا یکساعت بعدش گوشیم زنگ خورد🥰

یا ساعت۱۸:۱۸که همون روز با قرار گذاشتم و فرداش رفتم به دیدنش🥰

البته میتونه هم شخص مذکر باشه هم مونث اما بیشتر میگن شخص مذکر

ینی شخصی داره به تو فکر میکنه و تو هرکدوم از این ساعات و دیدی ینی اون مورد به ساعتایی که مثل همن میگ ...

مرسی عزیزم 

اسی جون میگن مثلا دعای مزمل و یکشنبه رو کاغذ بنویسین بعد ابکشی کنید و بعد اب و بخورید برای باطل کردن سحر هست سوالم اینه که ایات قران و بهضی ها میگن بسوزونی یا بریزی تو چاه فاضلاب گناه داره پس چیکار کنیم؟ مثلا همون نامه به فرشته ها خوب اسم خدا هست چه جوری بسوزونم؟

سلام بعد از کلی نذر و نیاز باردار شدم اما نوزادم بعد از دنیا اومدن سه روز بیشتر زنده نبود. 

چه دعایی کنم این بار خدا زود باردارم کنه و دوباره پسری سالم و صالح بهم بده و اجازه بده بزرگش کنم و خدمت گذار بنده اش باشم... 

خیلی حالم خرابه. توروخدا دعا کنید پسرم بر گرده

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اسی جون برات مقدور نیست گروه تو تلگرام درست کنی ؟ البته با نظرات بقیه و خودت؟ راستی میشه به چند فرشت ...

تلگرام اینا ندارم گلی 

بله میشه نوشت