2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن‌خودزنی نیست بابام مامانمو کتک میزد منم با تیشرت شلوار پا برهنه رفتم خونه مادربزرگم در باز نکردن دس ...

آخي عزيزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الهی عزیزممم بخاطر مادرت اینکار و کردی بمیرم برات 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

با اجازه استارتر بچه ها من بخوام یکی از پستامو پاک کنم نی نی یار و تایپیکش قفله پس چطور براش لینک بفرستم واقعا نمیدونم و بلد نیستم

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...
ن‌خودزنی نیست بابام مامانمو کتک میزد منم با تیشرت شلوار پا برهنه رفتم خونه مادربزرگم در باز نکردن دس ...

هی داشتم از موارد توبچگی فقط زخمی نشدم همین سرهمین چیزا بیش ازحدباهمچی سازگارم وکنارمیام ومیبخشم وردمیشم

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....

عزیزممم خیلی ناراحت شدم 😞

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
متاسفم حالا خوبه تو اگ تو این شرایط بودی کز میکردی یجا توام کتک نخوری ن مث من از دستت بگذری ممکن بود ...

:(

منکه ازت تعریف کردم.گفتم قهرمانی که مادرتو نجات دادی:(

فقط طلاق

ما که دلمون شکست راضی نیستیم 

خدا هم راضی نباشه از کسی که با تبعیض دل میشکونه 

ولی به رو آوردن مشکلتونو حل نمیکنه عزیزم کاش چیزی نمیگفتین 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم