2777
2789
عنوان

كمك كمك!!😩

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 45 پست

از اینا که فراوونه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر توی آبنمکی این روزا که هر کسی ده تا سیم داره  نمیشه کسی رو چک کرد یا امتحان کرد یا شناخت ...

جدي؟! نميدونم اخه من تا حالا با كسي دوست نشدم ولي اين روزا ديدم همه با دوس پسراشون ازدواج ميكنن گفتم منم يكيو وارد زندگيم كنم ولي نميدونم چه جورى واقعا و به كي اعتماد كنم

اصلأ بهش اعتماد نکن اصلا معلوم نیس قصدش چیه تورو از نزدیک ندیده و میگه عاشقتم ؟:| بچه های ۱۵ ساله اینطورین ... اصلا خودتو درگیر نکن انقدر پیاماشو سین نکن و پاک کن تا بیخیال بشه .. کسی که واقعا دوستت داشته باشه تلاش می‌کنه تا به دستت بیاره هیچوقت نمیتونه ببینه با یکی دیگه هستی و خیلی جدی باهات قرار می‌ذاره ... هرچی میگذره تو رو با دوستان و خانوادش آشنا می‌کنه و همش میخواد بیشتر از زندگیش سهم داشته باشی ... 

اصلأ بهش اعتماد نکن اصلا معلوم نیس قصدش چیه تورو از نزدیک ندیده و میگه عاشقتم ؟:| بچه های ۱۵ ساله ای ...

اوهوم حرفت خيلي منطقيه ، ولي خودش ميگه من عاشقت نيستم چون نديدمت ولي در عين حال قرار هم نميزاره ولي هى پست هاي عاشقانه ميده از طرفي ام ميگه ما راهمون دوره نميخوام فعلا وارد رابطه شيم كه وابسته شي بعد دوريمون اذيتت كنه ميخوام رابطمون عقلاني پيش بره ، نميفهممش كلا