2821
2789
منم فقط گریه. شرمندگیش دیگه به دردم نمیخوره. دبگه دلم نمیسوزه

چرا عزیزم شاید واقعا نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا تابلو خرید برام به اصرار من لباس کامل خرید برام حالا بذارین جریانو بگم واسه روز زن گفت جی می ...

میدونم بعضی مردا اینطوراینطورنن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قرار بود نقد بده، بعد رفتیم دوتا مانتو خرید اومد گفت اینا عیدیت منم زدم به شارلاتان بازی که اینا عید ...

افرین خوشم اومد   

ادمیه ک امه کار برام کرده همیشه هم بی پول نبوده خسیسم نیست

میگه برای همه هست. گفتم یکی اطراف اسم ببر مثل من باشه قبول.

تازه مادر شوهرم بهم میگه مال قدم توهه و گر نه قدم دخترمو ببین شوهرشو پول دار کرد‌

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
میگه برای همه هست. گفتم یکی اطراف اسم ببر مثل من باشه قبول. تازه مادر شوهرم بهم میگه مال قدم توهه و ...

عرضه ی شوهره دخترشو ب پا قدمش ربط میده ؟

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
منم چیزی واسه خودم عید خرید نکردم و همون لباس قدیمی هارو پوشیدم ولی اصلا ناراحت نشدم بچه که نیستیم ح ...

حرف نو پوشیدن نیست ۴ ساله زنشم هنوز لباسهای خونه بابامو میپوشم که اونها هم خودم خریده بودم‌

اشکم ها بند نمیاد. امروز خیلی دلم شکست‌ .

همه خونه خالم جمع شدن ولی من خجالت کشیدم برم.

دیگه خسته شدم‌ از نداشتن خسته شدم حق من از زندگی این نبود. آخرم مامانش بگه قدمت خوب نیست.

وا چه مادر شوهر بیشعوری داری 

عرضه ی شوهره دخترشو ب پا قدمش ربط میده ؟

دقیقا دیگه نمیگه عروسم خودش کار میکنه در آمد داره‌ 

خیلی ناراحتم دیشب منو کشید کنار گفت تو قدم اول نرو خونه مامانت برای خودتم یکی دیگه انتخاب کن.

حرف نو پوشیدن نیست ۴ ساله زنشم هنوز لباسهای خونه بابامو میپوشم که اونها هم خودم خریده بودم‌ اشکم ها ...

یغنی شوهرت داره و نمیگیره؟ یا دستش تنگه عزیز؟

اگه دستش تنگه خودت برو سرکار چرا چشم به دست شوهرت میبندی من خودم میرم سرکار حقوقم پایینه ولی حداقل نیاز های خودمو میتونم برطرف کنم خیلی بدم میاد چشمم به دست شوهرم باشه که آیا میلش میکشه ی قرون بذاره کف دستم یا نذاره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز