2789
عنوان

بیایید.عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 53 پست
اینکه خیلی خشگله

فدات بشم عزیزم.نصف اونایی که اینجان گفتن زشته😅

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
یعنی مناسب مجلس نیست؟؟؟متوجه نشدم

اونجا یه مادر شوهر گفت نه اینجا چندتا مادر شوهر 

بی خیال برای دل خودت بپوش نظرات متفاوت هستند 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با عرض پوزش مادرشوهرت راست گفته

فداتم گلم.مرسی که نظرتو گفتی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

اسی ببخشید ولی موافقم با مادر وشوهرت

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   
اونجا یه مادر شوهر گفت نه اینجا چندتا مادر شوهر  بی خیال برای دل خودت بپوش نظرات متفاوت هستند& ...

ممنون از حرفت گل من

اسی ببخشید ولی موافقم با مادر وشوهرت

الان متوجه شدم .فدات گلم

فدات گلم متاسفانه انقدر کمبود اعتماد به نفس دارم که با یه حرف...

اهمیت نده 

منم خیلی کارا میکنم و خیلی چیزا میخرم که ممکنه بقیه خوششون نیاد 

ولی خب اهمیتی نداره 

ما مسئول راضی نگه داشتن اطرافیانمون نیستیم

اهمیت نده  منم خیلی کارا میکنم و خیلی چیزا میخرم که ممکنه بقیه خوششون نیاد  ولی خب اهمیت ...

دقیقا

ممنون از حرفت گل من

اصلا بدل نگیر سعی کن حرفای دیگران بشنوی و رد شی  

اگه برات مهم باشه زود پیر میشی .

منم مثل خودتم خیلی جاها از آدمای اطرافم زخم خوردم 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین