2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه خوب ولی شوهر من قهر کرد بلند شد رفت 

🤦🏻‍♀️ من به شوخی میگم ولی شوهرم خیلی جدی برخورد میکنه

وسط رابطه بگم خیلی ناراحت میشه بعدش همش میخواد آرومم کنه

😩😩 برعکس من همش حرصش میدم

تو خودت شادباش بهش وابسته نباش خودش بهت توجه می‌کنه کم کم

من همون کارارو کردم باوز کن چند وقت درگیر مهمونی و مهمون بازی کردم خودمو و خرید کردم برا خودم و خیلی کارای دیکه حدود سه هفته ولی بیشتر دور شد و بدتر کرد 

داری تو رابطه به حس گناه میندازیش... 

داری میگی بهش تو منو فقط برای رابطه میخوای 

البته اینو نمیگی 

ولی اون اینو برداشت میکنه

و هرکسی اینجوری برداشت کنه میذاره میره 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
نه تورابطه نشده باحس بد هیچوقت نمیرم تورابطه اصولا ازوقتی هم عاقل شدم دیگه این سوالو نمیپرسم

مثلا رفتم تو رابطه که حس و حالم خوب شه ولی بدتر شد.

صبحشم دید من دمقم گفت بیا بریم تو ا ر ض ا شو ، منم لجم در اومد و گفتم فقط من نیاز دارم دیگه تو سیری حتما

مثلا رفتم تو رابطه که حس و حالم خوب شه ولی بدتر شد. صبحشم دید من دمقم گفت بیا بریم تو ا ر ض ا شو ، ...

چراباش حرف نمیزنی اگه به محبتش نیاز  داری ب زبون نیار بروپیشش بغلش کن بشین کنارش دستشوبگیر بازبون بی زبونی بگو

اینقدر سردم کرده از خودش ، اینقدر بهونه گیره

همسرمنم خیلی بهونه گیره وگاهی غرغرو همه میگن چطور باش میسازی اما دیگه قلقش دستم اومده شده بهترین همسردنیا سعی کن قلقشودست بگیری همچین مردایی تشنه محبتن

همسرمنم خیلی بهونه گیره وگاهی غرغرو همه میگن چطور باش میسازی اما دیگه قلقش دستم اومده شده بهترین همس ...

آره از خانواده هم بی محبتی میبینه.

ولی چه کنم فعلا که دارم میسازم

آره از خانواده هم بی محبتی میبینه. ولی چه کنم فعلا که دارم میسازم

سعی کن بهش یادبدی چطور محبت کنه شاید واقعا بلدنیست خانواده همسرمن کلا آدمای بی محبتین برعکس خانواده ما ک کلن گرمیم باهم محبت کردن رو دارم بهش یاد میدم