2777
2789
عنوان

پسری ک بعد...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌مرد هستم درود بر شما .سال نوتون مبارک خوب یه سوال اینجا پیش میاد . شما چرا برایه این داستان تاپ ...

۱_ن .. چون اون اینجا نیستو نمیبینه ک خار بشه 🤔

۲_اره یکم حس قدرت میکنم دلم خنک شده  سرش ب سنگ خورده ولی راه ب گشتی نیس🤔

۳_معلومه ک حق با منه 🤔

۴_ دوسش دارم هنوز ولی راه برگشتی نیست و نمیتونم بزارم بیاد 

میخاستم بدونم واقعا مریضه یا چی چون با ی وضع افتضاحی کات کردیم و مثلا تا اخر عمرش میگفت نمیخاد ریخت منو ببینه و الان چی شده دقیقا؟

کاربر شورت بنفشم

عییی یعنی من عنم اون مگس؟😂

اهم چ مثالی زدمممممم خخخخخ 

ن این ی مثال بود ت فرض کن زنبوری ک دنبال عسل میره 

چرا قیمه هارو میریزی ت ماستا 

ماستارو میریزی ت پاستا 

لپ مطلبو بگیر عزیز•|•

😈
۱_ن .. چون اون اینجا نیستو نمیبینه ک خار بشه 🤔 ۲_اره یکم حس قدرت میکنم دلم خنک شده  سرش ب سنگ ...

۱ : حق باشماست ولی تاحالا خودت اشتباه نکردی🤔

۲ : شما خودتو اول جایه اون بزار شاید یه اتفاق بدی اونروز براش افتادش که اونقدر رفتارش بد بودش که اون حرفی رو که میگی زده 

۳ : خوب آدم با خیلی چیزها دلش خنک میشه ولی درسته یه اشتباه رو با اشتباه دیگه بخوای جبران کنی 🤔🤔🤔

۴ : فقط چند دقیقه خودتو جایه اون بزار و ببین‌اگه خودت بودی چه ری‌اکشنی نشون میدادی بعد تصمیم بگیر

۵ : شدش بهش بگی یا باهاش صحبت کنی که اصلاً چی شد کا اینطوری شد ؟؟؟؟ آیا

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
اهم چ مثالی زدمممممم خخخخخ  ن این ی مثال بود ت فرض کن زنبوری ک دنبال عسل میره    & ...

😂😂😂😂 زنبور اومده دنباله عسل ولی میبینه عه کندوش جابجا شده 

کاربر شورت بنفشم

۱ : حق باشماست ولی تاحالا خودت اشتباه نکردی🤔 ۲ : شما خودتو اول جایه اون بزار شاید یه اتفاق بدی اون ...

اشتباه کردم ولی اکثرا دلیل کارام خودش بود .. 

اصلا دلیل نداشت هزار تا دلیل متفاوت میاورد و تهش کلا سین میزد جواب نمیداد بلاک کرد با ی اکانت دیگ پیامش دادم چن روز بعد بلاک کرد  درصورتی ک من هیچ وقت این کارو نمیکردم 

رفت بعد س ماه اومده دوست داشتن  دوست داشتن باشه ی هفته ای دلش تنگ میشه ن بعد س ماه مهم تر همه من چن تا استوری عاشقونه دیدم تو پیجش این یعنی با اونی ک بوده ولش کرده دیده تهش من میمونم پس مشکل من نبودم خیانت خودش بوده👌

کاربر شورت بنفشم

اشتباه کردم ولی اکثرا دلیل کارام خودش بود ..  اصلا دلیل نداشت هزار تا دلیل متفاوت میاورد و تهش ...

شما از کجا فهمیدی با یکی دیگه بوده و گذاشته و رفته الان برگشته پیش شما ؟؟؟ تاحالا شده با خودت به این فکر کنی که شاید مشگلی براش پیش اومده و چون تورو دوستداشته و نخواسته تورو درگیر مشگلات خودش کنه مجبور شده تورو ناراحت کنه تا بری و الانکه مشگلش حل شده برگشته . از توضیح گرفتی ؟؟؟ من خودم .... 😔😔😢😢😢 بگذریم بخدا زندگی اصلاً ارزش خیلی چیزارو نداره 

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
شما از کجا فهمیدی با یکی دیگه بوده و گذاشته و رفته الان برگشته پیش شما ؟؟؟ تاحالا شده با خودت به این ...

چون روزایی ک با من بود روزای اخری استوریای عاشقونه میزاشت درصورتی ک واسه من نبود و ازش میپرسیدم ما با هم خیلی مشکل داریم و میدونم واس من نیس پس واسه کی گذاشتی؟ هیچوقت استوری عاشقونه نمیزاشت تو تموم سالایی ک با من بود 

میگفت هیچی همینجوری خوشم اومد یماه  بعد کات از این استوریایی میزاشت ک انگار ی نفر اشتباه کرده  و اینم قهره دقیفا همونایی ک وفتی با من قهر میکردو میزاشت   و دقیقا س هفته پیش ی استوری عجیب گذاشت ک میگفت دیگ حوابتو نمیدمو سکوت میکنم این مفهومش بود 

و پشتش اومد منو از بلاک در اورد از تل و بعدشم شمارمو سیو کرد 

حالا بنظرت حس من اشتباهه؟ دوسم نداشت ولی من زیادب دوسش داشتم خیانت کرد دیگ حتما ک نباید بیاد مستقیم بگه اره من دارم خیانت میکنم 

کاربر شورت بنفشم

چون روزایی ک با من بود روزای اخری استوریای عاشقونه میزاشت درصورتی ک واسه من نبود و ازش میپرسیدم ما ب ...

خوب هرکسی برایه خودش زندگی میکنه و خودت تصمیم گیرنده زندگیتی و سود و ضررش برایه خودته

ولی من همیشه یچیزی میگم سعی کن باهمه مهربان باشی تا خدا و مردم هم با شما مهربان باشن . اون حق نداشتن شمارو ناراحت کنه و تاوان اون اذیت رو پس خواهد داد ولی شما خیلی خوب و شیک و باوقار میتونی ببخشیش و مثل دندون لق بکنیش و بزاریش کنار و قلبتو روحتو از ناراحتیه و کینه این آدم خالی کنی و حالت و حاله دلتو خوب کنی . کسی که بخواد بمونه میمونه و هزارتا دلیل واسه موندن میاره و کسی که بخواد بره 😢😢😢 میره و صدهزارتا دلیل واسه رفتنش میاره . شما زندگیتو نگاه کن ببین چقدر از این آدمها تو زندگیت اومدن و رفتن که اونموقع فکر میکردی چی میشه ولی الانکه میبینی و فکرشو میکنی میگی چه الکی بوده و هیچی نبوده و خودتو الکی ناراحت میکردی و الان به اونروزهات میخندی . بخند و ببخشو زندگی کن و از زیستن و زنده بودن شاکر باش و لذتشو ببر

خوب هرکسی برایه خودش زندگی میکنه و خودت تصمیم گیرنده زندگیتی و سود و ضررش برایه خودته ولی من همیشه ...

نمیشه بخشیدش بدترین بلاهارو سرم اورد 😅 

اولین کسی بود ک باهام این رفتارارو کرد .. 

بازم مرسی از حرفات 

کاربر شورت بنفشم

نمیشه بخشیدش بدترین بلاهارو سرم اورد 😅  اولین کسی بود ک باهام این رفتارارو کرد ..  بازم ...

خواهش میکنم بانو

ببخشید از دل مثل کندنه زالو میمونه کندنش درد داره و اذیت و اگه نتونی درد و اذیتشو تحمل کنی انقدر خونتو میخوره تا بترکه و آسیب بهت میرسونه . پس سعی کن خودتو روحتو جسمتو و افکارتو از این زالوها خلاص کنی . فکر میکنی عمر آدم چندساله که بخوای خودتو الکی درگیر این چیرها کنی ؟؟؟ سعی کن اون کاریرو بکن که عقلت و منطقت میگه و با قلب و دلت اونکارو انجام بده و لذتشو ببر  

همیشه پایدار و مانا باشی عزیزجان 

من‌مرد هستم درود بر شما .سال نوتون مبارک خوب یه سوال اینجا پیش میاد . شما چرا برایه این داستان تاپ ...

نه نمیخایم خارو خفیف شه..  فقط دلمون شاید با یه پیامش....با یه حرکتش...با یه بیوی غمگینش اروم بگیرع....

شما دخترارو نمیشناسین.......💔💔💔

من حتی بعد دوسال اشنایی براش ارزش یه تبریک عید نداشتم😔

نه نمیخایم خارو خفیف شه..  فقط دلمون شاید با یه پیامش....با یه حرکتش...با یه بیوی غمگینش اروم ب ...

درود بر شما

خوب این چه حرفیه 

غمگین چرا بانو ؟؟؟؟ هیچوقت غمگین نباشید چون زندگی چه ارزشی داره که بخوای خودتو غمگین کنی ؟؟ اگه جایه من باشید که لح میشید ولی شدید بگوبخند و شادی میکنم و میخندم ولی دلم دیگه دل نیست . من میفهمم چی میگی شاید یه پیام حتی اشتباهی آدمو شادکنه ولی اینجور آدمها مثل مورفین میمونن بودشون یکم آرومت میکنه ولی اگه بفهمه ازش توشت اومدی اونوقت 😔😔😔😢😢😢😢 هی روزگار