2777
2789
عنوان

جون عزیزتون همونجور که سالها سیستان و بلوچستان...

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 60 پست
چون نوروز هوای جنوب معرکس  برا همونه حالا کرونای انگلیسی ایقدم بد نیستا

برای اینجا که بدون امکاناته

بد که چه عرض کنم...

هر چی که بین من و اون بود از جنس گـــنــاه شد اون دنیا هم تـــبـاه شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهها بسته نیست فقط شایعه میندازن بسته س.برادرشوهرمن تو محدودیت قبلی برگشت میگفتن جریمه میشد از شرق کشور اومد غرب هزارتونم جریمه نشد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

سلام .قم ما که همیشه منطقه ممنوعه بوده .هرجا زیارتگاهی باشد کرونا هست.موندم چه ویروس مذهبیه هر چی حرمه توش هست.آخه برام سواله وقتی قم فرودگاه نداره اولین چینی چطوری به اینجا پا گذاشته وشده شروع کرونا.حتی اگه از طریق زمینم حساب کنیم شش وهفت تا شهرو باید رد کرد تا به قم رسید..