2777
2789
عنوان

دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 20 پست
بله دیدم.حاجتم دیدارشون بود

خوش به سعادتتون‌ 

خیلی دوس دارم ببینمشون‌ ولی نمیدونم چرا صدای من رو نمیشنون😔

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رفتیم مشهد برای ای یو ای . موقع اذان رفتیم حرم می خواستم برم زیارت تا نصفه رفتم ولی ترسیدم به خاطر اذان درها بسته بشه و بمونم داخل و بعد نتونم راهمو پیدا کنم شوهرم بیرون منتظرم بود به خاطر همین برگشتم و نرفتم داخل.

شب اش خواب دیدم رفتم حرم خیلی خلوت بود رفتم جلو دیدم در ضریح باز هست یکی تو خواب بهم گفت در ضریح باز بود چرا نیومدی اون  موقع  

بر گشتیم شهرمون همون ماه روز ۵ شنبه بی بی چک زدم مثبت شدم سه شنبه هفته بعد هم ولادت امام رضا بود. یقین دارم من حاجتمو اونجا گرفتم    

ما رفتیم مشهد برای ای یو ای . موقع اذان رفتیم حرم می خواستم برم زیارت تا نصفه رفتم ولی ترسیدم به خاط ...

چه معجره قشنگی 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟