2777
2789
عنوان

فقط ماییم انگار🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 41 پست
فقط سیب و سکه و سمنو،سنجد میخواستیم 😐😔بعد مگه از هر کدوم یکی اخرش میشد سی تومن  ممنونم عز ...

🤦🏻‍♀️😐مثل بابای من شوهرتون به فکر بعد خودشه

اره ببر

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
می خواستم برم خونه ی مادربزرگم   دیر حاضر شدن  منم قهر کردم مثل بچه ها گفتم نمیام ...

😂😂😂وای اینقدر از این اخلاق بدم میادددددد 

من هزار بار لج کردم اینجوریباز خودم به غلط کردن افتادم دستتم همش رو شده باز خودم موندم و خودم😂👌🏻

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂وای اینقدر از این اخلاق بدم میادددددد  من هزار بار لج کردم اینجوریباز خودم به غلط کردن ا ...

من دارم اماده می شم که برم 

و بازهم به شکر خوردن افتادم

اینطوری نمی شه

اگه الان نرم تا ۵ ۴ تنها می مونم

فعلا خدافظ

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
🤦🏻‍♀️😐مثل بابای من شوهرتون به فکر بعد خودشه اره ببر

کلا هیچ چیز برای مهم نیست میگه تو لحظه زندگی کن 

اصلا هر روز عید و ...از این حرفهای مسخره 

الان یه هفته است به کارفرماش گفته پول بریز اون هم هی امروز و فردا اخرش هم بی وجدان نریخت 

این هم دیشب از برادرم گرفت 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من دارم اماده می شم که برم  و بازهم به شکر خوردن افتادم اینطوری نمی شه اگه الان نرم تا ۵ ۴ ت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂برو برو 

لعنت# _به_این_عادت_بد

همون پارسالم که کرونا تازه بود و ترس تو دل ملت بود و کلی محدودیت و راه بندان خیلیا رفتن بیرون و دوره ...

دقیقققققا

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
کلا هیچ چیز برای مهم نیست میگه تو لحظه زندگی کن  اصلا هر روز عید و ...از این حرفهای مسخره  ...

🤦🏻‍♀️این کارفرما ها رو مخن انگاری فقط خودشون زن و بچه دارن

کلا برعکسه . مثلا همسایه ما کلا تو این ۱۵سال که میشناسیمشون اصلاااا ندیدیم مرغ بخره اصن خانونه میگف ما نمیتونیم بخوریم خداشاهده از وقتی صفی شده خانوادگی روزی چندبار میرن صف مرغ تابخرن!واقعا نمیدونم چرا.یاالان که میگن نرین مسافرت ملت حتما حتماااا باید رسالت برعکس بودنشون و نشون بدن و حتمااااا برن. ودر اخر ماهم نمیریم جایی

من پارسال خیلی اذیت شدم ، نرفتم خانواده خودم رو ببینم از ترس کرونا ، ولی خانواده شوهرم و خاله هاش دایی هاش همه دور هم جمع میشدن اونم ۲۵ نفر یه جا ، نمی رفتم هم کلی ناراحت میشدن،  امسال قبل سال تحویل اومدم خونه بابام تا چند روز بمونم هیچ جا هم نمیرم 

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
🤦🏻‍♀️این کارفرما ها رو مخن انگاری فقط خودشون زن و بچه دارن

به خدا الان سه روزه خودش رفته لواسون نمیگه این بدبخت هم ادمه شرمنده خونواده اش نباشه 

خدا هم میبینه هر چی بیشتر ظلم میکنی بیشتر بهت میده ما بیچاره هم این وسط فقط قربانی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
به خدا الان سه روزه خودش رفته لواسون نمیگه این بدبخت هم ادمه شرمنده خونواده اش نباشه  خدا هم م ...

اره میفهمم خودم تو این شرایطم ولی میدونی چیه اینکه خدا به اونا بیشتر میده تا بیشتر غرق این گناهی که میکنن باشن همین که شوهرت گفته ندارم یه شرمندگی پیش زنشه دیگه همین یه گناه به گردن کارفرماش هست

بعدم مردم یکیو میخوان از گلوشون بکشه ادم کم رو و بی رو رو میخورن