ashpazbashiiii مدیر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 عنوان چرا بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست من که از وقتی میرم سرکار دیگه صبحا خواب ندارم از ۶ونیم بیدارم 😭😭خوابم میاد یکم هم هیجان عید دارم خوابمنمیبره 😅😁دوست داشتید عکس خربداتونو بزارید 1399/12/30 | 07:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 من ازدواج كردنى سنم كم بودهيچىزحاليم نبودمامانم هى ميگف رفتى كاركن نشينى آبروى منونبرى بگن دخترش كار ... خیلی نامحسوس کم کن کار کردنتو ینی هر دفعه کمتر کار کن من نمیدونم از قدیم چرا گفتن عروس باید کار کنه من خودم اصلا کاری ندارم در حد یه ظرف شستن چیزی کمک کنم نمیتونم بیشتر ازین
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 خوشگله مبارك باشه انشالله به خوشى بپوشيد مرسی گلم ♥️
ماهپيشونى عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1600 خیلی نامحسوس کم کن کار کردنتو ینی هر دفعه کمتر کار کن من نمیدونم از قدیم چرا گفتن عرو ... من خودم اصلابلندنميشم كاركنم مادرشوهرم پيره ازون عوضياى روزگار به خداوندى خدايبارسيب زمينى داشت پوست ميكندديدمن رسيدم نصفه گذاشت زمين😫😫گف بياادامه بده عوضش غذاى جاريموميپزه ميزاره جلوش ياپدرشوهرم ميگه بلن شوچاى بيارميوه بيارنميتونك نه بگم
ماهپيشونى عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1600 حالاچاى وميوه آوردن چيزى نيستاولى پدرشوهرم به زندگيش اهميت نميده توخونه آب ندارن بايدبرى اونسره حياط ميره واستكان بشورى آدم پدرش درمياد😔😔😔
ashpazbashiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 2914 من خودم اصلابلندنميشم كاركنم مادرشوهرم پيره ازون عوضياى روزگار به خداوندى خدايبارسيب زمينى داشت ... از اول بد عادت کردن