2777
2789
عنوان

ارمیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 74 پست
ببخشید داشتم تایپ میکردم گوشیم شارژ نداشت خاموش شد وا چرا سرتو بگیری پایین مگه اشتباهی کردی؟اتفاقا ...

وحشی باشم  

نمیدونم دوست ندارم به چشماشون نگاه کنم  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
@a10av       خب آرمی ها رو شناختی😌🖖دیدی اینجا رو هم تصاحب کردیم

اره خداروشکر 😂😂🍿همه جا برای ماست

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂نمیتونم قدیمه یا نه ولی من تازه یافتم

آمممم من قدیمی هستم 

اما توی نینی سایت تازه اومدم

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
@hermoine     @parیا     @seokjin     @jungkooklover &nbs ...

سلام 

مرسی

آرمی جدید?😍

مثل همیشه دیر رسیدم حیح

اشکال نداره 

راستی بچه ها عیدتون مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشین

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌
سلام  مرسی آرمی جدید?😍 مثل همیشه دیر رسیدم حیح اشکال نداره  راستی بچه ها عیدتون مبار ...

آممممم نه جدید نیستم

فقط توی این سایت جدیدم😅😅🍿🤍

سال نوی شما هم مبارک عزیزم🍿🤍

خا من اسمم رها نزدیک دو ساله آرمیم  خوشبختم

منم اتنا هستم 

۱۵ سالمم هست

شما چند سال؟

سلام  مرسی آرمی جدید?😍 مثل همیشه دیر رسیدم حیح اشکال نداره  راستی بچه ها عیدتون مبار ...

سلام 

اره آرمی قدیمی هست اما تازه اومده سایت 😌⁦💃🏻⁩

اشکال نداره 😃😍

عید همه ی آرمی ها مبارک 😌⁦💃🏻⁩😍

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
عا اوک آرمیی که جدیدا اومده نی نی سایت😉

اره😅😅

۱۶ در اصل باید ۱۵ سالم باشه دقیق ولی ی سال دیرتر رفته مدرسه برا همین دهمم

اها خوبه پس

سلام  اره آرمی قدیمی هست اما تازه اومده سایت 😌⁦💃🏻⁩ اشکال نداره 😃😍 عید همه ی آر ...

اره دقیقا😅😅عید شما هم مبارک 🤍🤍