2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من فقط مینویسم بعد متوجه سوتی ها میشم. اصلا بر نمیگردم عقب درستش کنم. میگم طرفم زرنگه. خودش میفهمه منظورمو😫😂😂😂

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱

هیچی

زیاد میام ولی کم حرف میزنم

تاپیکایی که اطلاعات داشته باشم راجبش نظر میدم فقط

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

تا حالا رفتار خز نداشتم و کاملا راضیم منتها تازه عکسه بلوز شلوارمو گذاشتم خییییلی خجالت کشیدم و بدم اومد 🙄😫

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

من خزبازی درنیاوردم فقط یه خانمه عکس بی بی چک گذاشت ببینه مثبته یا منفی،من گفتم منفی،خیلی قطعی گفتم،بقیه گفتن با قطعیت مثبت،فهمیدم من اشتباه کردم یکی ریپلای کرد مثبت به این تابلویی رو میگی منفی؟منم ج ندادم😁

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
تا حالا رفتار خز نداشتم و کاملا راضیم منتها تازه عکسه بلوز شلوارمو گذاشتم خییییلی خجالت کشیدم و بدم ...

لباست باحال بود که

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

اینکه میان  پز   رابطه شون رو میدن بده! دخترای کم سن فکر  میکنن همه حسودن  نسبت به متاهلی اینا بده  اخه مگه  یه گوشت اضافه حسودی داره؟

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

لباست باحال بود که

خیلی پشیمون شدم 🥺

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
 خیلی پشیمون شدم 🥺

چرا؟!

2790
2778
2791
2779
2792