2821
2789
عنوان

بیاید عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهییییی 😍😍😍

مبارکشون باششه ، ب خوشی بپوشن 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
این چیه روسریه ؟؟خوشگله  

دلیجونم ، مامان با سلیقه سال خوبی واسه خودت و همسرت و بچه های گلت و حتی توی راهیتتت باشه عزیزکم 🎀💕

لباساشون واقعا خوشگل بودن ، به مبارکی و شادی بپوشن 😍

بچه هاتم ببوس عزیزم 💕🎀

نه عزیزم یک سرهمی بود ، پارچشو از نزدیک نشون دادم گل قیشنگوم 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

بچه ها چرا نمیتونم عکس بزارم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عیدیم صاحبکارم داد

دست صاحبکارتون درد نکنهههه 😍

مباررررک باششه 

بچه ها چرا نمیتونم عکس بزارم

سعی کن میشههه 

سال نو مبارررک 😍

سعی کن میشههه  سال نو مبارررک 😍

سال نو شماهم مبارک

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دلیجونم ، مامان با سلیقه سال خوبی واسه خودت و همسرت و بچه های گلت و حتی توی راهیتتت باشه عزیزکم 🎀💕 ...

مرسی عزیزم همچنین شما انشالله سال پربرکتی داشته باشی کنار خونواده و عزیزانت همیشه سالم و خندون باشی گلم 🥰❤️❤️🌺🌸

ب خوشی بپوشی خیلی قشنگه پارچش 🧚🏻😻😻

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792