2777
2789
مژده یِ وصلِ توام ساخته بی تاب امشب! نیست از شادیِ دیدار مرا خواب امشب... #وحشی-بافقی🍃

من که مست از می جانم، تتناهو، یا هو

چشم مستش چو بدیدم، دلم از دست برفت

عاشق چشم فلانم تتناهو،یا هو

گاه در صومعه با اهل عبادت همدم

گاه در دیر مغانم تتناهو، یا هو

من به تقدیرم و تقدیر هم از ذات من است

قادر هر دو جهانم تتناهو، یا هو

تن به تن،ذره به ذره همه انوار منند

ز آنکه خورشید نهانم،تتناهو، یا هو

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
حالِ مرا دید و کمی آهسته تر رفت! با من مدارا کردنش را دوست دارم... #لاادری🍃

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم!

سعدی#   

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گزیر است مرا از تو نه امکانِ گریز! چاره صبر است که هم دردی و هم درمانی... #سعدی🍃

من چرا دل به تو دادم که دلم می شکنی؟

سعدی#   

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ما را چه بی گناه گرفتار کرده ای... #وحشی-بافقی🍃

بگذار سر به سینه من تا که بشنوی

آهنگ اشتیاق دلی دردمند را

فریدون_مشیری#   

بگذار سر به سینه من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را فریدون_مشیری#    

پیش از آن روز که میرم جگرم را بشکاف!
تا ببینی که چه خون ها ز توام در جگر است
چه کُنم با دل خودکامِ بلا دوست که او؛
می رود بیشتر آنجا که بلا بی‌سپر است...
#وحشی-بافقی🍃

پیش از آن روز که میرم جگرم را بشکاف! تا ببینی که چه خون ها ز توام در جگر است چه کُنم با دل خودکامِ ب ...

دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب

عاجز آمد ؛ که مرا چاره درمان تو نیست

سعدی#   

دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد ؛ که مرا چاره درمان تو نیست سعدی#    

یارب! غم ِبیرحمیِ جانان به که گویم؟
جانم غم او سوخت؛ غمِ جان به که گویم؟
نِی یار و نه غمخوار و نه کَس محرمِ اسرار
رَنجوری و مَهجوری و حِرمان به که گویم؟
آشفته شد از قصه یِ من خاطرِ جمعی
دیگر چه کنم! حالِ پریشان به که گویم؟
گویند طبیبان که: بگو دردِ خود، اما
دردی که گذشتست زِ درمان به که گویم؟
دردی، که مرا ساخته رسوا، همه دانند
داغی، که مرا ساخته پنهان، به که گویم؟
اندوهِ تو ناگفته و دردِ تو نهان بِه!
این پیش که ظاهر کنم و آن به که گویم؟
#هلالی-جغتایی🍃

یارب! غم ِبیرحمیِ جانان به که گویم؟ جانم غم او سوخت؛ غمِ جان به که گویم؟ نِی یار و نه غمخوار و نه کَ ...

هیچکس هم صحبت تنهایی یک مرد نیست

خانه من با خیابان ها چه فرقی می کند؟

فاضل-نظری#   

هیچکس هم صحبت تنهایی یک مرد نیست خانه من با خیابان ها چه فرقی می کند؟ فاضل-نظری#     ...

چه فرقی می کند من چند سر قلیان عوض کردم!؟
برای قهوه چی ها؛ مرد خاطر خواه تر؛ بهتر!
#حامدعسگری🍃

ممنون از همراهیت...💛