2777
2789
عنوان

غم عالم تو دلمه خدایا بیاید لگید تقصیر کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چشم خوردین اسفند دود کن و تا میتونی آیت الکرسی بخون  سوره یاسین و مزمل بخون به آب بده ب ...

چرا باید چشم خورده باشیم چیکار کردیم مگه که خیلی به چشم اومده؟ انقدر حال دلم خرابه که حد نداره. همش چهره خواهرم اونموقع که داشتم ازش خدافظی میکردم جلو چشممه یادش میفتم اشکام سرریز میشه خیلی به من وابستس خواهرم. مثلا شب عیدمه دلم میخواد بمیرم بخدا

پدر مادرتون و خودتون نهایت بی احترامی رو به همسرتون داشتین، شما هم بجای طرفداری بیجا یکم هوای همسرتون رو داشته باشین ،غرورشون رو له کردین ، بنده خدا چقدم تحمل کرده لابد این مدت زندگی مشترک.

الانم هیچی نگید بذارید ببینین میخواد چیکار کنه همسرتون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

خیلی به شوهرت بی توجهی و بی احترامی شده اینکارا اصلا درست نبوده 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

عزیزم بگم گریه کن دلت آروم بشه.. بعد پاشو برا فردا ناهار تدارک ببین. به همسرت محبت کن. واقعا زندگی چیزی نیست که به این سادگی‌ها از هم بپاشونین... دلشو ب دست بیار. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
خیلی به شوهرت بی توجهی و بی احترامی شده اینکارا اصلا درست نبوده 

اخه خودشم باعثش بود یکی دوبار مهمون اومد خونه مامانمینا همونجا این یوبس نشسته بود. انگار ناراحت بود اونا اومده بودن. یا این که جلو اونا هی گوشی دستش میگرفت خب اینم بی احترامیه دیگه