2777
2789
عنوان

اقا من بدم میاد شوهرخواهرم بیاد خونمون☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارها تو دستشویی گیر افتادم چون‌شوهرخواهرم اومده خونه مامانم اینا و من‌ هم خونه مامانم اینا بودم ...

وای برای منم پیش اومده😐😂

دو ساعت تو دسشویی بودم بعد داداشم میخواس بره دسشویی گفتم برام لباس بیار

دستشوییمون تو حیاطه

مگه دستشویاتونچقدر طول میکشه که همیشه توی دستشوید و شوهر خواهرتونم همون موقع نیرسه😝😅

دستشویی تو‌حیاطه و بارها اتفاقی شده که‌من دستشویی بودم و شوهرخواهرم اومده خونه مامانم اینا 

نیومده دستشویی ها اومده خونه مامانم اینا بعد من داد زدم گفتم واسه من‌روسری و لباس بیارین😆😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین

تا وقتی خونه پدرین، از دست شرایط و دعواهایی که دارن میخوان ازدواج کنن...

تا ازدواج میکنن دم به دقیقه پامیشن میان خونه مادرشون!!

خودشون کم بودن شوهره و بچه شونم میارن

خونشونم تا خونمون ۱۰ دقیقه راهه بعد شبا اینجا میخوابن😑

چقد بد

یه جوری ام شی شون کنین‌که دیگه نیان این‌مدلی

پدرمادر بیچاره‌چه‌گناهی کردن اخه؟

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

اخه چی بگم بهش

همینایی ک اینجا گفتی دیگه!! 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز