2777
2789
هیچکس اطلاعات نداره راجع بهش میگن جدیده!!!

کدوم منبع خبری گفته؟!!!!

چیز جدیدی که از زامبی شنیدم چالش زامبی که تو مکزیک راه افتاده. که مثل زامبی گریم میکنن برای اطلاع رسانی درباره کرونا.حالا دقیقشو نمیدونم.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ولمون کن عامو  حتی از زامبی ام اونورتر بیاد من تو خونه دیگه نمیمونم قشنگ میرم تو دل زامبی😂

بخدا کپک زدیم تو خونه هر دفعه چیز بدتر میاد کاش پارسال خودمون زندونی نمی‌کردیم چقدر عروسی دعوت بودم نرفتم چقدر آرزو ب دل سفر موندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اینستا و کلیپای تیک تاکی زیاد دیدم  کلیپ طنز ساختن راجع به این که سال 2022 سال زامبیه

ولی همشون طنز بودن 

هیچ چیز علمی ای راجع بهش نخوندم

به نظرم صرفا یه موضوعه برای جذب مخاطب و فالوور

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
کدوم منبع خبری گفته؟!!!! چیز جدیدی که از زامبی شنیدم چالش زامبی که تو مکزیک راه افتاده. که مثل زامب ...

نه بابا اون که یه مواد مخدر بود اومد میزدن میلشون ب خوردن خون و گوشت انسان زیاد میشد فیلماشو دیدم

بخدا کپک زدیم تو خونه هر دفعه چیز بدتر میاد کاش پارسال خودمون زندونی نمی‌کردیم چقدر عروسی دعوت بودم ...

من الان سرچ کردم این اومد😕😂

https://www.borna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D8%B7-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-5/1046109-%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D8%B9-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%D8%A7%D9%85%D8%A8%DB%8C

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

ولي در كل بنظرم ادما نميتونن پيشبيني كنن من بچه بودم كه فيلم٢٠١٢ اومده بود ديدمش شبا خواب بد ميديدم بخاطر اون فيلم ولي الان ٢٠٢١ عه و كره زمين سالمه😊

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!!