2777
2789
عنوان

گپ باحالا 😍😘😎😊

822 بازدید | 52 پست

های دوستان😌😎❤

مثل سابق حرف پرمحتوا ندارم بزنم 🙄😁💛(کلا اصلا به من نمیاد میاد؟😐😜😂)

اما تا دلتون بخواد بلدم چرت و پرت بگم 😑🤦‍♀️💜که البته اینم یک استعداده و از هر کسی برنمیاد😌😎💋 میدونم تو دلتون دارید میگید زرررتتتتت😁😜 منم میگم به خودت 😒😠😝😂🧡

ولی خب فعلا بگید دارید چیکار میکنید🤔🤔💚

دعوا نکنید خواهشاااااااا(در صورت مشاهده با 🥿 باهاتون برخورد میشه😉)

🚫ورود عموم آزاد است.🚫😙❤

آنید#  بچه هارو تگ کن عشقم 💋🌸

بهاره_گل_ایسا#   عزیز دلمی 🌻🔥 دوستات رو صدا بزن گلم 

بههههه_بهههه#  🌼🌼 ممنون میشم دوستات رو بگی بیان 

کپکی#           میشه دوستات رو بگی بیان 🤩😘😎😍

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاین برقصین موزیک گذاشتم هی دنبالم بیا دیوونه دیوونتم تکون بده 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
بیاین برقصین موزیک گذاشتم هی دنبالم بیا دیوونه دیوونتم تکون بده 

حالا بیا برقصیم آهنگ بعدی سمیه نرو 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
میگما متن این تاپیک کپ تاپیک گپ تایم توعه ها نیکی @نیکی0   🤔

اره🙄

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

بیایم چیکار؟ بندری برقصیم؟💃💃💃

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
حالا بیا برقصیم آهنگ بعدی سمیه نرو 

😂😂👍👍بپاچین وسط

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
میگما متن این تاپیک کپ تاپیک گپ تایم توعه ها نیکی @نیکی0   🤔

میدونم خوشم اومد مثلش نوشتم اشکالی داره گلم 😁😀

من کلا بیحالم ولی اومدم

تو باحالی بیحال نیستی عزیزم